Inloggen
Home
Handige links
Vandaag jarig
  • Mirjam Hoppers
Agenda
8-5 
TC-vergadering
9-5 
Bestuursvergadering
16-5 
Optie: scheidsrechte
22-5 
Optie: scheidsrechte
24-5 
Scheidsrechterexamen
6-6 
Bestuursvergadering
12-6 
TC-vergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  

Nieuwsafbeelding

21-4-2017 | 
Wijs Met Je Neus is een praktijk voor preventieve orthodontie. Simpel gezegd, je kunt bij ons terecht voor rechte tanden zonder beugel! 

Nieuwsafbeelding

20-4-2017 | 
Er gaat weer een  spelregelcursus starten.
Alle jeugdleden uit de A en B lijn, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven om aan de e-learning mee te doen. Je krijgt inlogcodes via e-mail toegestuurd en hebt dan tot 24 mei 2017 de tijd om deze stof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar

Nieuwsafbeelding

2-4-2017 | 
Voor iedereen die op zondag 12 maart op de club een nieuw hockeybitje heeft gehapt bij SPTL-gebitsbeschermers: je kan je nieuwe bitje ophalen in het clubhuis, achter de bar!


Graag je naam even afstrepen op de lijst die op de doos zit. Dank !  en veel hockeyplezier.
6-3-2017 | 
Aan alle E en eerstejaars D speelsters, Heb je de Mini van de Week al eens zien scoren bij dames 1 en wil jij dat ook wel? Of wil jij gewoon heel graag weten hoe de voorbereiding gaat en hoe het tijdens een wedstrijd in de dugout is bij dames 1? Geef je dan nu op om Mini van de Week te zijn. Hoe? We zijn op zoek naar toffe mini's voor

Nieuwsafbeelding

24-2-2017 | 
Bovelander  organiseert van 10 t/m 12 juli hockeykampen bij MHCN. Hierbij tref je nadere informatie over het minihockeykamp en de tophockeydagen.
MINIHOCKEYKAMP

Nieuwsafbeelding

21-2-2017 | 
De reguliere bestuursperiode van onze voorzitter zit er bijna op. Wij zoeken een enthousiast persoon met liefde voor de hockeysport die deze taak op zich wil nemen. In bijgevoegde vacature vind je nadere informatie. Heb je interesse dan komen graag in contact met jou!

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 

Nieuwsafbeelding

28-8-2016 | 
Net als afgelopen seizoen loopt de bondspilot "af en toe op zondag" echter met een paar wijzigingen.
- Verenigingen die er aan mee wilden werken kunnen ook de A en B jeugd op zondag inplannen, maar alleen als beide verenigingen zicht voor de wijziging hebben uitgesproken. MHCN doet daar niet aan mee.

Nieuwsafbeelding

7-9-2016 | 
Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Het hockeyseizoen gaat weer van start. Dit betekent dat alle commissies weer in gereedheid zijn gebracht om er voor iedereen een gezellig en sportief seizoen van te maken.
Meer nieuws