Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gezocht trainers / coaches / teambegeleiders
26-6-2018  | 
In het zojuist gepubliceerde schema voor de junioren is ook de laatste stand van zaken opgenomen rondom de invulling van coaches, trainers en teambegeleiders van de teams. Zoals valt te zien zijn we al behoorlijk op weg met de invulling van alle posten. Dank aan iedereen die inmiddels haar of zijn medewerking al heeft toegezegd en veel optimisme en enthousiasme gewenst voor alle kandidaten die een verzoek in overweging hebben.

Er zijn ook nog een heel aantal vacatures en we doen hierbij de oproep aan een ieder te kijken wat je kunt betekenen bij de invulling van deze vacatures, niet alleen aan ouders, maar ook zeker aan spelers binnen de groep van de oudere jeugd en senioren. Schuif jezelf naar voren te of zet ons op het spoor van een geschikte kandidaat. Deze invulling van trainers, coaches etc. is natuurlijk een momentopname. Er zal de komende weken hard gewerkt worden aan de verdere invulling door de Hockey Commissie en iedereen die hierbij wil helpen.

Over de invulling van trainers en coaches bij de jongste jeugd teams (E en F) zal apart worden gecommuniceerd door de verantwoordelijken voor de jongeste jeugd binnen de Hockey Commissie, maar ook daar zijn we al een eind op weg met de plannen.

Namens de Hockey Commissie van MHC Nieuwegein

De selectiecoördinator en Hockey Technisch Manager Alex Meijer
De voorzitter van de Jeugd Commissie (Lijncoördinatoren) Peter Slingerland

terug naar vorige scherm