Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Indeling seniorenteams 2018/2019, onder voorbehoud
4-7-2018  | 

De voorlopige teamindeling van de senioren is bekend, onder voorbehoud, wijzigingen na de vakantie zijn mogelijk.


Op het beveiligde gedeelte van onze site zijn de overzichten geplaatst van de voorlopige teamindelingen. De overzichten zijn geplaatst onder het menu "Club > Documenten > Teamindelingen”. (inloggen dan wel opvragen van een wachtwoord kan met je lidnummer wat te vinden is op je contributie afschrift).

 

Bij de heren moet de selectie nog plaatsvinden, ook aan de samenstelling van de selectiegroep wordt nog gewerkt. Daarna volgt een definitieve indeling. In grote lijn blijven de herenteams zoals ze waren, alleen hebben we één veteranenteam minder. In enkele gevallen kunnen/zullen namen ontbreken die nog bij de ledenadministratie of in de HC in bewerking zijn.

 

Bij de dames hebben we de selectie 1-2 afgerond. Daar waar we ons eerder gedwongen zagen één team minder op te geven (twee teams met 8-9 speelsters was niet haalbaar) zijn we inmiddels weer teruggekomen op het oorspronkelijke plaatje. Meerdere speelsters die hadden opgezegd hebben aangegeven toch te willen blijven spelen en recentelijk hebben zich ook een aantal dames extra aangemeld. Effect zou zijn dat enkele teams veel te groot zouden worden.

Bij de KNHB hebben we dus weer een extra team kunnen inschrijven. We hebben ook verzoeken ingediend voor de gewenste niveaus. Na de vakantie bekijken we de teamindeling opnieuw. Vrijwel elk jaar komen er in of net na de vakanties nog aanmeldingen, die gaan we dan verwerken. Kleine verschuivingen kunnen dan nog nodig/noodzakelijk/wenselijk/mogelijk zijn. Komend jaar verwachten we ook uit de A-jeugd de nodige ondersteuning te kunnen krijgen als daar vraag naar is.

 

 Bij vragen of suggesties, nieuwe namen etc. mail naar [email protected]

 

Namens de Hockey Commissie

Jan Smulders

 


terug naar vorige scherm