Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Spelregelcursus/scheidsrechterscursus weer van start!
10-9-2018  | 
Er gaat weer een spelregelcursus starten!

Alle jeugdleden uit de A en B lijn, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven om aan de e-learning mee te doen. Je krijgt inlogcodes via e-mail toegestuurd en hebt dan tot 18-10-2018 de tijd om deze stof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar ruimschoots voldoende tijd voor hebt.

Vóór het examen komen er nog 2 avonden op de club waarbij extra uitleg wordt gegeven en waarbij eventuele vragen beantwoord zullen worden. Het examen wordt schriftelijk afgenomen door een KNHB examinator ook in ons eigen clubgebouw (examen: donderdag 18-10-2018).


Voor ouders en andere vrijwilligers willen we deze kans graag aanbieden om zodoende voldoende scheidsrechters in de jeugdelftallen actief te kunnen krijgen. Met name ouders van Jongste Jeugd leden willen we uitnodigen om zich op te geven. Dat kan je helpen bij het begeleiden van de wedstrijden en om mee te groeien met je kind.


De spelers uit de A en B jeugd zullen uitgenodigd worden om mee te doen op basis van beschikbare plekken, mocht je al eerder willen starten dan mag je dat altijd via onderstaand e-mailadres doorgeven.


Opgeven voor de e-learning kan vanaf nu door een e-mail te sturen naar :[email protected] (let op: het mailadres waarvandaan je de aanvraag stuurt zal ook gebruikt worden om de inlogcodes naar toe te sturen.)


terug naar vorige scherm