Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
We hebben een nieuwe voorzitter....
27-6-2019  | 
Beste leden, ouders en vrijwilligers, 

Voor diegene die het is ontgaan, tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 juni jl. heeft de ALV een nieuwe voorzitter benoemd, namelijk Marco de Deugd. 
Vele hebben hem de afgelopen weken veel rondom de club kunnen zien en spreken, maar voor wie Marco toch even gemist heeft wil hij zich toch nog even voorstellen. 

Mijn naam is Marco de Deugd, 45 jaar jong en geboren en getogen in Nieuwegein en al een aantal jaren actief binnen onze club. Samenwonend in Blokhoeve met mijn partner Kim van den Eijnden en vader van 3 hockeyende kinderen in de lijnen MD, MC en JB.

Van beroep ben ik zelfstandig ondernemer/ DGA in de wereld van de digitale media en daarnaast in het vastgoed.

 

Mijn motivatie voor deze functie als voorzitter van deze club begint vanuit wat vele misschien zullen omschrijven als een passie. Door het veel aanwezig zijn op de club voelde ik mezelf meer en meer betrokken bij de club zie ik veel dingen vanuit de ogen van een lid (en ouder van 3 jeugdleden) maar ook als ondernemer. Ik zie veel voorruitgang en nieuwe mooie ontwikkelingen waar ik graag mijn steentje aan bijdraag, niet alleen als toekijkende ouder. Daarnaast biedt de komende verhuizing van MHCN ook diverse nieuwe kansen en mogelijkheden om als club te groeien. Ik vertrouw erop dat met mijn achtergrond, netwerk en ervaring ik ook daadwerkelijk iets extra kan betekenen voor de club.

 

Ik wens alle leden, vrijwilligers en ouders nog twee sportieve weekenden toe bij het Kamelentrofee toernooi en het Familie Hockey Toernooi en daarnaast natuurlijk iedereen een goede vakantie. 

 

Met sportieve groet,

 

Marco de Deugd

Voorzitter MHCN 


terug naar vorige scherm