Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
De club zijn wij met z'n allen, juist nu!
18-3-2020  | 
Wat een onwaarschijnlijk vreemde tijd! Thuiswerken, thuisblijven of ineens met dingen rekening houden waar je eerder nooit over nadacht. Wie had dat twee weken geleden kunnen bedenken?  

Voor jullie, onze ruim 780 leden, ligt nog (minstens) drie weken (in ieder geval tot 6 april) de competitie stil en zit de club op slot. Namens het bestuur wil ik jullie bedanken voor het respecteren van de afsluiting. Zoals voor zoveel bedrijven, verenigingen en organisaties geldt; door nu weg te blijven zorgen wij dat het virus niet verder spreidt en bij mensen met een zwakke gezondheid terechtkomt. Onze topprioriteit op dit moment! 

Het motto van MHCN is 'De club zijn wij met z'n allen'. Simpel vertaald naar vandaag; laten wij er zijn voor 'z'n allen'. Let extra op elkaar. Help elkaar. Ik lees over leden die oppas aanbieden. Leden die boodschappen meenemen voor een ander. Die een doos met stripboeken buiten zetten, waar de buurt uit mag pakken als iemand zich verveelt. Hartverwarmend! Maar ook een extra hart onder de riem naar onze trouwe sponsors, waarvan een aantal het nu al pittig hebben. Kijk gerust op de website wie dit allemaal zijn, en als je wilt, koop of werk dan met hen. Nu meer dan ooit.

Hoe nu verder? De KNHB heeft de competitie sowieso stilgelegd tot en met het Paasweekend. En er wordt naar scenario's gekeken om de competitie langer door te laten gaan. Het is nog allemaal vers. Hopelijk weten we snel meer en dan hoor je van mij.

Bewegen is natuurlijk een stuk lastiger zonder hockeyveld, -team en -trainingen! Maar kijk gerust op de site van hockey.nl, en lees '9 tips om binnen te hockeyen' of probeer bovenstaand filmpje zelf. Ik nodig je uit om links, foto's of filmpjes als comment achter te laten over hoe je thuis of buiten toch lekker kunt bewegen. Om elkaar ideeën te geven en toch te hockeyen! 

Het wordt voorlopig nog echt wel even een onwaarschijnlijk vreemde tijd. Maar met 'z'n allen', komen wij hier ongetwijfeld sterk uit. Hou jullie goed, let goed op jezelf en elkaar! 

Namens het bestuur, Marco de Deugd

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm