Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Dank voor jullie medewerking en begrip
2-4-2020  | 
Zoals ongetwijfeld al gehoord, blijven sportclubs en hun terrein gesloten tot (in ieder geval) 28 april a.s.. Dit betekent dat trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten tot dan niet doorgaan. Het is, zoals bekend, ook niet toegestaan om 'even een balletje te slaan'. 

Allereerst: super bedankt voor het respecteren van deze maatregel! Zo dragen jij en MHCN haar steentje bij aan het niet verder verspreiden van het Corona-virus.

Ondertussen is de KNHB bezig met scenario's hoe de competitie eventueel nog vorm kan krijgen. Uiteraard volgt de club dit op de voet en informeert je als er meer informatie is. 

Wij kunnen ons ook voorstellen dat je ondertussen vragen hebt over zaken als de teamindeling voor volgend seizoen of over de Kamelen trofee. Het is allemaal nog te vroeg om hier uitspraken over te doen, maar het bestuur, lijncoördinatoren en andere betrokkenen zijn hierover volop in overleg. 

Wij doen er alles aan om het lopende seizoen, waar mogelijk, een mooi einde te geven, of alles op orde te hebben voor een geweldige start voor komend seizoen!

Weten wij meer, dan weet jij ook snel meer! Dank voor jullie geduld en het volhouden van het niet sporten, trainen en langs de lijn staan. Samen gaan wij hier gewoon goed uitkomen! 

Let op elkaar, zorg voor elkaar, tot snel,

Namens het bestuur, Marco de Deugd

terug naar vorige scherm