Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Vakantie Hockey Week: Extra regels i.v.m. corona!
21-8-2020  | 

Jouw kid(s) naar de Vakantie Hockey Week (VHW)? Super! Het wordt een week vol met (hoe kan het ook anders) hockey, maar ook een super feestdag, een MHCN-aardigheidje, sminken en veel, heel veel meer…! 

 

Let alsjeblieft extra op de coronaregels die we moeten toepassen om de week veilig en goed te laten verlopen. Wij rekenen op je begrip voor-, en hulp bij het volgende:

 

  • Je zet je kid(-s) af op het parkeerterrein, daar zien ze vakken met hun groep en kampouders waar ze verzamelen. Wij vragen je, gezien de te verwachten drukte, snel afscheid te nemen en te vertrekken.
  • Komt je kind op de fiets, dan zet zij/hij eerst de fiets weg, en loopt dan terug naar het parkeerterrein, naar zijn/haar groep en kampouders.
  • Het klinkt super onvriendelijk, maar tijdens de gehele VHW zijn ouders/verzorgers NIET welkom op het park van MHCN (dit vanwege de coronaregel dat wij maximum 250 personen op het event mogen hebben)
  • Tijdens de VHW gaat het hek dan ook DICHT. 
  • Ook bij het ophalen vragen wij je buiten het terrein te wachten. De kampouders zorgen dat de kid(-s) veilig naar het parkeerterrein komen en daar pik je ze op.
  • Bij noodsituaties weten wij jullie natuurlijk te vinden. Mochten jullie je kind of de begeleiding moeten spreken tijdens de VHW, gebruik dan de gepubliceerde telefoonnummers uit het programmaboekje. Telefoonnummers zullen ook zichtbaar zijn bij het hek. Bel je die, dan komt er iemand naar het hek.
  • Elke ochtend voor aanvang wordt een korte ‘health check’ gedaan bij alle kampouders en begeleiders. Ze worden o.a. getemperatuurd
  • Uiteraard, merk je thuis klachten die kunnen wijzen op corona (hoesten, verhoging, verkouden), vragen wij je dochter of zoon thuis te houden.
  • Alle overige geldende RIVM-regels blijven natuurlijk van kracht 

Natuurlijk, zonder al deze regels is een VHW nog leuker. Maar door dit te doen kunnen we een VHW houden en zorgen wij samen met jou voor de veiligheid en de gezondheid van je kid(-s) en van elkaar. Een hele grote dankjewel voor jouw medewerking. En: heb je nog vragen, mail gerust naar [email protected]. Op naar een superweek!


terug naar vorige scherm