Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Coronaregels & wedstrijden dit seizoen.
27-8-2020  | 

MHCN vraagt haar leden, vrijwilligers, toeschouwers en bezoekers met directe ingang de volgende regels op te volgen i.v.m. COVID-19:


* Teambesprekingen zijn niet toegestaan in kleedkamers en de bestuurskamer. Bij teambesprekingen neem je de 1,5 meter afstand in acht.
* Geen shakehands/highfive voor aanvang van de wedstrijd.
* Spugen en neus ledigen is niet toegestaan.
* Vrij hockeyen op het veld toegestaan, maar vanaf de C-jeugd wel 1,5 meter afstand houden tot de scheidsrechters en teambegeleiding. 
* Wisselspelers dienen 1,5 meter afstand te houden in de rug out. Hiervoor is een extra bank naast de dag outs geplaatst.
* Vanaf de C-leeftijd: Spelers die tijdens een wedstrijd herhaaldelijk coronaregels overtreden, zoals protesteren binnen 1,5 meter, kunnen daarvoor een kaart krijgen
* Pleisters plakken/blessurebehandeling mag wel. 
* Cornermaskers/beschermende materialen zoveel mogelijk persoonlijk maken, anders met desinfecterende spray reinigen na elk gebruik.
* Vanaf 13 jaar moet je een mondkapje dragen in de auto naar uitwedstrijden (uiteraard als je niet uit hetzelfde huishouden komt).
* Geforceerd stemgebruik, schreeuwen en spreekkoren zijn niet toegestaan.
* Toeschouwers uit verschillende huishoudens houden 1,5 meter afstand tot elkaar (bij veld 1 tref je wit gemarkeerde tegels die 1,5 meter uit elkaar liggen om je te helpen).

Daarnaast: Vanaf het eerste competitieweekend (5/6 sep.) moet iedere bezoeker van MHCN vanaf 13 jaar zich registreren. Dit moet voor elke dag dat je het park bezoekt opnieuw. Hiervoor zal een QR code beschikbaar zijn bij de ingang van ons park en bij de de bar, die je scant met je smartphone en die je naar een formulier stuurt waar je enkele gegevens invult en akkoord gaat met de gezondheidsverklaring. Dit is een eis ten behoeve van mogelijk bron- en contactonderzoek. Ben je niet geregistreerd, dan heb je geen toegang tot het complex van MHCN. Hier zal steekproefgewijs op worden toegezien. 

Wij rekenen op ieders begrip en medewerking met betrekking tot bovenstaande regels. Het zal soms even wennen zijn, maar hiermee is de kans het grootst dat wij elkaar veilig en gezond houden. Dankjulliewel!

Meer lezen over COVID-19 en sport, zie de publicatie van NOC NSF 'Verantwoord sporten': https://nocnsf.nl/sportprotocol

terug naar vorige scherm