Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Corona-update: Maatregelen per woensdag 14 oktober.
14-10-2020  | 

Iedereen voelde natuurlijk al aankomen, afgaand op de alarmerendere berichten in de media over de ‘te snelle toename’ van het aantal coronagevallen, dat er strengere maatregelen zouden komen. Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid van 13 oktober, gelden vanaf 14 oktober de volgende regels voor alle hockeyclubs in Nederland, dus ook voor MHCN.


Voor iedereen vanaf 18 jaar oud geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Dit betekent voor al onze (jong) seniorenteams GEEN trainingen en GEEN (onderlinge) wedstrijden tot nader order. 

* Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en zijn onderlinge wedstrijden met teams van eigen club toegestaan. (Oefen-)wedstrijden tegen andere teams dus helaas niet.

Naast het clubhuis gaan nu ook douches en kleedkamers op slot! 

* Verder blijven alle regels die MHCN op 30 september communiceerde van kracht.

* Wat dit eventueel voor zaalhockey betekent is (nog) niet te zeggen. De zaalcompetitie begint pas in december en de overheid bekijkt de situatie over twee weken opnieuw. Zodra wij helderheid hebben over eventuele impact op zaalhockey, laten wij dit snel weten.


We bedanken jullie (wederom!) onwijs voor jullie medewerking de afgelopen weken en het begrip voor deze maatregelen. Een lange adem is nodig, en het bestuur waardeert dat jullie die zo goed opbrengen! 


terug naar vorige scherm