Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Trainingen D- en C-jeugd 5 januari afgelast.
5-1-2021  | 
Vanwege de (gevoels-)temperatuur gaan de trainingen voor de D- en C-lijn vandaag NIET door. 

Voor de B- en A-lijn geldt dat dit aan de trainers is om te besluiten of de training doorgaat. Mochten B of A-teams trainen, zorg dan voor een stevige warming up en spelers, zorg dat je goed op de kou gekleed bent. Er wordt, gezien de weersverwachting de komende tijd, met de trainers uit de A- en B-lijnen morgen overlegd over hun ervaring. Doel is te kijken of het verantwoord is om meer leeftijdslijnen te laten trainen.

Motivatie om vandaag de D- en C-lijn af te gelasten heeft te maken met het feit dat afkoeling afhankelijk is van je leeftijd, fysiek e.d. Kort gezegd: deze leeftijdsgroepen koelen eerder af/zijn vatbaarder voor de kou en daardoor blessure-gevoeliger in dit weer dan de oudere jeugd. 

De hockeycommissie wil uiteraard zoveel mogelijk jeugd laten trainen, maar wel met de juiste dosis zorgvuldigheid. Morgen wordt er geëvalueerd en wordt wellicht e.e.a. aangepast. Blijft staan: twijfel je als ouder/verzorger zelf, dan is de keuze of je dochter of zoon traint uiteraard aan jou! terug naar vorige scherm