Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Voorzittersmededeling - Belangrijke informatie over de verhuizing
21-12-2012  | 

Beste leden en ouders van jeugdleden
Op de afgelopen ledenvergadering zijn de aanwezige leden geïnformeerd over de voortgang van de mogelijke verhuizing van onze hockeyclub. Daarna zijn er nog een aantal gesprekken gevoerd met de gemeente en inmiddels heeft het College van B & W kennis genomen van het voorstel over de ontwikkeling van Rijnhuizen / sportpark Parkhout. Daarmee is er ook informatie openbaar geworden die we graag met je willen delen. In de bijgaande notitie is door de gemeente uiteengezet wat het gehele project inhoudt en wat de randvoorwaarden en financiële consequenties zijn. De tekeningen van het plan zijn ook openbaar en zijn bijgevoegd.

Ondanks alle onzekerheden die het traject nog kent, is in de tekeningen al een groot aantal aantrekkelijke voorwaarden te zien.

·Drie kunstgrasvelden en een nieuw clubhuis (incl. kleedkamers).

·Situering aan de kant van Vreeswijk nabij de tramhalte en parallel aan de
's Gravenhoutseweg.

·Eigen ontsluiting en parkeerterrein.

·Onderdeel van een groot sportcomplex, maar toch een geheel eigen plek zonder directe betrokkenheid van andere sportverenigingen.

Er zijn momenteel drie opties.

1. Verhuizen waarbij de voetbalclubs de beschikking krijgen over 7 velden - het complex van MHCN kan dan gerealiseerd worden binnen de grenzen van het bestaande sportpark. Dit is de voorkeursoptie van de gemeente (tekening 1)

2. Verhuizen waarbij de voetbalclubs de beschikking krijgen over 8 velden - het derde kunstgrasveld komt dan te liggen op wat nu natuurpark is. Dit zal gevoelig liggen (tekening 2).

3. Niet verhuizen omdat de betrokken partijen er niet uitkomen. Daar gaat geen van de partijen vooralsnog van uit gezien de voortgang van de gesprekken.

Als bestuur zijn we erg enthousiast over de meest voor de hand liggende optie: optie 1. Hoewel er nog een lange weg te gaan is, er ook best nadelen te vinden zullen zijn en het best even slikken zal zijn om ons mooie terrein locatie Rijnhuizen te moeten verlaten, zien we onszelf al wel zitten in een nieuw clubhuis met 3 mooie kunstgrasvelden, voldoende parkeerplek, doorgroei mogelijkheden en een gezonde financiele situatie. We dromen al over de openingswedstrijd in september 2015. Suggesties zijn welkom.

Nieuwjaarsreceptie MHCN
Graag willen we je verder bijpraten over de ontwikkelingen. Dat willen we doen onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Daarom ben je van harte uitgenodigd op vrijdag 11 januari 2013 vanaf 20:00 in het clubhuis. We beantwoorden dan ook graag al jullie vragen, samen met de ‘denktank verhuizing’ en de Stichting Kunstgras, die al tijden veel en goed werk leveren voor dit project.

Afsluitend wens ik je ook namens het bestuur een goede kerst en jaarwisseling toe met veel hockeyplezier in 2013

Hartelijke groet,

Wouter van den Berg
Voorzitter MHCN a.i.
 
N.B. Alleen de tekeningen van optie 1 zijn te downloaden. De andere twee opties zijn op navraag verkrijgbaar


Bijlage: scenario 7 velden 100 woningen 5 kunstgras.pdf.zip
Corne Smiesing, 27-12-2012 @ 13:52:55
Wel ver weg van galecop en utrecht. Dus het aantal leden uit utrecht zal wel sterk afnemen en niet meer groeien. Maar je kunt natuurlijk afvragen of mensen uit utrecht wat te zoeken hebben in n'gein


terug naar vorige scherm