Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Commissie Complexbeheer en klusdag zaterdag 1 maart
11-2-2014  | 

Commissie Complexbeheer.

Mixed Hockey Club Nieuwegein is een commissie rijker.

De commissie Complexbeheer bestaat uit J-B Broekhuis, Ad van Dijk en Wil Kassenberg, onder leiding van Hennie van Dijk  die vanuit het bestuur verantwoordelijk is voor het onderhoud van het clubhuis. Toezicht op de onderdelen die eigendom zijn van de gemeente, maar die behoren tot het sportcomplex, wordt daar ook onder gerekend. 


De club en het clubhuis in het bijzonder verdienen het om goed te worden verzorgd en onderhouden.  Veilig en schoon is voor ieder belangrijk en daar zijn we natuurlijk allemaal verantwoordelijk voor. Door goed te observeren en direct repareren van  achterstallig onderhoud en onveilige situaties willen wij het aanzien, het gebruiksgemak maar vooral de veiligheid van het complex blijven waarborgen. Ook zullen regelmatig klusdagen worden geïnitieerd om de gezamenlijke verantwoording nog meer met elkaar te delen  


Natuurlijk biedt de commissie Complexbeheer ook gehoor aan meldingen van de leden.   Zo kan binnenkort via de site van MHCN onder het tabblad Complexbeheer melding worden gemaakt van datgene wat je is opgevallen en wat onze aandacht verdient.


KLUSDAG

Op zaterdag 1 maart zal er een KLUSDAG zijn.

Op deze dag zullen kleine en grotere klussen in en rond het clubhuis aangepakt worden. Via onderstaand emailadres kun je je aanmelden als ‘handige Harry’. Er zijn ook klussen genoeg voor de minder handige Harry’s, dus schroom niet om te helpen. De planning en coördinatie van de klusdag is in handen van de commissie.


Er hebben zich al aardig wat klussers gemeld die mee willen helpen op de verschillende klusdagen die door het jaar georganiseerd zullen worden, maar hoe meer mensen we kunnen benaderen en inzetten, des te meer we gedaan kunnen krijgen. En hoe gezelliger die dagen worden. 


Dus meld je aan bij een van de leden van de commissie Complexbeheer of stuur een mail naar [email protected].


Graag tot dan.


terug naar vorige scherm