Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Omleidingen naar hockeyclubs Doorn, Hilversum, Loenen en Fletiomare
6-4-2010  | 
Doorn: In verband met wegwerkzaamheden is het aan te bevelen via Cothen (provinciale weg richting Bunnik) of  Driebergen te rijden. De Amersfoortseweg is in het centrum van Doorn afgesloten tot eind april.

Hilversum: vanaf 8 maart tot en met eind juni 2010 moet verkeer komende vanuit de richting Amersfoort en Utrecht rekening houden met vertraging door werkzaamheden aan de ringweg van Hilversum. Deze ringweg zou u normaal gesproken gebruiken om naar hockeyclub HMHC te komen. Er is een duidelijke omleidingsroute aangegeven, maar het betekent wel dat u in Hilversum meer tijd dan normaal nodig heeft om de hockeyclub te bereiken. Volg de omleidingsroute richting Loosdrecht.
 
Loenen: De N 201 zal tijdens de weekenden van 23 april tot en met 21 mei tussen de provinciegrens met Noord Holland (Vreeland) en de A2, zijn afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden. Omleidingen zullen worden aangegeven. Hou tijdens deze weekenden rekening met extra reistijd bij uitwedstrijden. Ook bezoekende teams zullen met extra reistijd rekening moeten houden. Voor meer informatie kan gebeld worden met 030 - 2583888.
 
Fletiomare: gebruik GEEN NAVIGATIE om naar Fletiomare Novum te komen. Weinig systemen werken optimaal (door alle bouw- en wegwerkzaamheden) rondom Vleuten-De Meern richting het complex. Plan voldoende reistijd en gebruik de routebeschrijving op de site of die van de KNHB! Natuurlijk kan er in het uiterste geval altijd contact gezocht worden met het clubhuis (tel. 030 - 6774026).

terug naar vorige scherm