Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Nieuwe Sponsors voor MHCN!
18-3-2016  | 


Wijnfort Jutphaas - Koster Schoenmode – City Plaza  - en - Albert Heijn Hoogzandveld 

heten we van harte welkom op onze club. Wij zijn erg blij met de steun van deze bedrijven!  


MHCN verheugt zich op de samenwerking: niet alleen omdat sponsors ons iets bieden, maar ook omdat onze leden, familie, vrienden en bezoekers van MHCN onze sponsors iets te bieden hebben. Kortom vanaf nu nog meer genieten van:……..

 

Wijnfort Jutphaas – Rietveld Wines: een bezoek meer dan waard; met lekkere wijnen, een mooie ambiance en niet te vergeten de mogelijkheid een klantenkaart aan te schaffen: met korting op jouw aankopen en 25 cent per fles voor MHCN! Vraag ernaar bij Ischa Huizer in het Wijnfort. Proeven én ben je 18 jaar of ouder? Ook de wijn in het clubhuis komt van het Wijnfort.

 

Koster Schoenmode: lokaal ondernemerschap van het eerste uur; op City Plaza te vinden naast de Media Markt en dé plek voor diverse merken dames-, heren- en kinderschoenen. Harry Koster ontvangt ons graag in zijn winkel voor breed advies, service en het kiezen van de juiste schoen!

 

Albert Heijn Hoogzandveld: de in 2015 compleet vernieuwde AH van eigenaar/ondernemer Marcel van der Meer in winkelcentrum Hoogzandveld maakt supermarktbezoek in Nieuwegein-Zuid tot een nog groter feest. Geweldig dat AH Hoogzandveld onze club steunt en hoe leuk is het dat ze een paar keer per jaar de JOJ-ochtenden van ‘appeltjes’ voorzien.

 

City Plaza: de nieuwe eigenaar van City Plaza, Wereldhave, wil vanuit lokale betrokkenheid de binding met de bezoekers en inwoners versterken. City Plaza als ‘place to be’: de plek om te winkelen, verblijven en te ontmoeten. Hét centrum voor Nieuwegeiners en bezoekers uit de regio, maar zeker ook een plek met een warm welkom voor MHCN’ers, familie en vrienden.

 

MHCN is erg blij met onze nieuwe sponsors! De bijdrage aan de groei en de bijdrage aan allerlei kwaliteitsverbeteringen op onze club door de sponsors is van onschatbare waarde. 

En eerlijk is eerlijk..... hoe leuk is het als je een enthousiaste MHCN-er in de zaak krijgt! 

 

de Sponsorcommissie


terug naar vorige scherm