Inloggen
Home
Handige links
Agenda
13-4 
Bestuursvergadering
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
We gaan verhuizen
29-4-2016  | 

Beste Leden, ouders van Leden, Ereleden en Leden van Verdiensten,

 

Donderdagavond 28 april heeft de gemeenteraad van Nieuwegein ingestemd met de verhuizing van de Mixed Hockey Club Nieuwegein naar sportpark Parkhout. Met het goedkeuren van deze verhuizing heeft de gemeenteraad akkoord gegeven voor de verplaatsing overeenkomst welke getekend is in maart 2014. Over deze verplaatsing overeenkomst is in de ALV van maart hetzelfde jaar goedkeuring verleend.

In deze verplaatsing overeenkomst staan alle zaken omschrevenwaar MHCN en de Gemeente Nieuwegein zich aan gaan houden om de verhuizing van onze vereniging een succes te maken. Deze verhuizing zal uiterlijk plaats moeten vinden in augustus 2024, de regie van deze verhuizing is in handen van MHCN.

We weten dat er veel leden zijn die liever niet willen verhuizen maar deze verplaatsing overeenkomst geeft ons een financieel en sportief zekere toekomst. Over 8 jaar zullen we beschikken over een fantastisch nieuw complex met 3 nieuwe kunstgrasvelden en een clubhuis dat aan alle moderne voorwaarden voldoet.

Met de instemming van de verhuizing is een eind gekomen aan een traject van ruim 5 jaar gesprekken met de Gemeente. Via deze weg wil ik hierbij mijn dank uitspreken aan de vrijwilligers die de afgelopen jaren hiervoor hebben ingezet.

Echter is de race nog niet gelopen, beter gezegd we gaan direct door naar de volgende stap. Over 2 weken gaan we in gesprek met de voetbal verenigingen Vreeswijk en Geinoord over de nieuwe inrichting van het sportpark.

Doordat we nu al aan tafel zitten me onze toekomstige buren hebben we zelf invloed op de inrichting van onze toekomstige locatie.

Met sportieve groet,

Patrick Werkhoven

Voorzitter

Mixed Hockey Club Nieuwegein

terug naar vorige scherm