Vrijwilligers

Maak werk van je goede voornemens voor dit jaar en meld je aan als vrijwilliger!
Vind jij het ook zo fijn dat jullie kind elke week kan hockeyen, dat er scheidsrechters staan ingedeeld, dat er geregeld leuke feestjes worden georganiseerd, dat je weet in welk team en met welke teamleden je kind hockeyt, dat het materiaal geregeld is, kortom dat alles goed ‘draait’ op MHC Nieuwegein?

Dit lukt allemaal omdat we op MHCN met vrijwilligers werken! Heel veel leden en ouders van leden zetten zich elke week weer in, voor korte of langere tijd, voor onze vereniging. En toch hebben we telkens weer nieuwe vrijwilligers nodig. Op elk moment hebben we op veel plekken in de organisatie nieuwe vrijwilligers en extra mankracht nodig. Kijk maar eens bij de vacatures.

Vrijwilligerswerk is Leuk!
Natuurlijk hebben we het allemaal druk. Maar zeg niet direct ‘’nee’’ als je gevraagd wordt. Vrijwilligerswerk op MHCN is vooral erg leuk! Je bouwt samen met collega vrijwilligers aan de toekomst van onze club, je leert veel mensen kennen en het is gezellig. Daarnaast hoef je je niet voor een hele lange termijn te committeren als vrijwilliger. Natuurlijk hebben we mensen nodig voor in de commissies, maar we zoeken ook altijd vrijwilligers die bij eenmalige activiteiten, zoals feesten, toernooien, hockeyclinics, minislot dagen, etc. willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we als club veel verschillende talenten nodig hebben.

Meehelpen op MHC Nieuwegein
Van elk lid, en ouder van elk jeugdlid verwachten we betrokkenheid en inzet voor de club. Meehelpen op MHCN kan op veel manieren:

1) Fluiten van wedstrijd (je kunt bij ons een scheidsrechtercursus volgen)

2) Meedraaien in een van onze commissies (bijvoorbeeld sponsorcommissie, communicatiecommissie) of in het Bestuur;

3) Training geven;

4) Meehelpen in de organisatie van evenementen.

Daarnaast helpen diverse ouders van jeugdleden mee als teambegeleider, spelbegeleider of coach van het team van hun zoon of dochter. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar de club kan alleen draaien als leden en ouders van jeugdleden zich OOK inzetten als vrijwilliger in een van de commissies. Onze vrijwilligers in alle commissies vormen het cement van onze club!

Wat is jouw talent?
Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Zet je talenten in voor MHCN. Je kunt direct reageren op een van de openstaande vacatures, maar laat ons ook weten als je bijzondere interesse hebt voor een bepaalde functie binnen de club. We kunnen je hulp altijd goed gebruiken!