Vertrouwens Contact Persoon

Vertrouwenscontactpersonen: VCP


Mijn naam is Mariëlle van Alderen. Ik ben moeder van twee dochters, die bij MHCN hockeyen. Zelf heb ik vanaf de oprichting van de club tot mijn 18ebij MHCN gehockeyd. Toen mijn dochters lid werden van MHCN ben ik weer bij de club betrokken geraakt (als trainer/coach en als commissielid van JOJ). Sinds zes jaar ben ik weer met veel plezier aan het hockeyen.


Ik ben Yvonne Ketelaar en moeder van twee zonen, die bij MHCN hockeyen. Ik heb vanaf mijn 13 jaar gehockeyd bij verschillende clubs en ben binnen MHCN als vrijwilligster (trainster en coach) actief geweest.

Sinds kort zijn wij samen aangesteld als de vertrouwenscontactpersonen (VCP) van MHCN om te kunnen bijdragen aan een sociaal veilige sportomgeving.

Wat kunnen we voor jullie betekenen?
Je mag met een van ons twee contact opnemen als je je ergens zorgen over maakt. Zorgen over iets dat gebeurt tijdens de activiteiten van de club of over iets dat je hebt opgevangen tijdens de trainingen. Ook kan je iets ongewoons zijn opgevallen tijdens spel en training. Zoals de naam van de functie al zegt gaat het over zaken waar je in vertrouwen over wil spreken. Dat wil zeggen dat we samen overleggen wat er met je zorgen moet gebeuren. Als VCP functioneren we onafhankelijk van het bestuur, maar leggen we wel verantwoordelijkheid af aan het bestuur.

De VCP is er voor leden die te maken hebben met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag en die hier met iemand over willen spreken. Dit kan via een e-mail
[email protected]. Uiteraard is het mogelijk een persoonlijke afspraak met ons te maken.