Blessures?

 
                                                                                                          
My Medical Centre

My Medic al Centre is de specialist in Nieuwegein en omstreken voor gezondheid en sport. Zo kan je op de locatie in Nieuwegein terecht bij verschillende disciplines zoals, sportarts, sportdiëtiste, sportpodotherapeut, sportpsycholoog en natuurlijk de fysiotherapeut.

Door de samenwerking tussen My Medical Centre en MHCN kun je extra snel gezien worden. Geef dus duidelijk aan dat je via de hockey komt. My Medical Centre is ook voor jullie kennis, familie, vrienden en andere sporters. Voor verdere informatie kun je kijken op;

www.mymedicalcentre.nl

Bel voor een afspraak met; 085-4896990.

Hieronder een korte samenvatting van de verschillende disciplines;

Sportarts: Hier kunt je terecht voor een sportkeuring en vragen over inspanningsgebonden klachten of bezorgdheden. Ook kan je inspanningstesten laten doen.

Fysiotherapie: De fysiotherapeut kan jou bijstaan voor vele sport gerelateerde klachten. Wanneer je pijn of bewegingsklachten/ beperkingen hebt kan je terecht bij een van onze fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten maken veel gebruik van training om uw spieren sterker te maken en lossen andere fysieke problemen op waardoor je weer op een plezierige manier met de sport bezig kunt zijn. De inslag is actief van aard. Je dient samen met de therapeut een actieve rol te spelen in je eigen herstelproces. Plusfysiotherapie heeft de beschikking over echografie voor een snelle accurate diagnostiek. Daarnaast maken ze gebruik van een vrij nieuwe succesvolle behandelmethode genaamd Dry Needling.

Sportpodotherapeut: Voeten zijn bij veel sporten erg belangrijk. Als je voeten niet goed functioneren, kan dat de oorzaak zijn van veel voet-, knie- en rugklachten. De sportpodotherapeut zoekt samen met jou naar een oplossing. Voor preventie en herstel van klachten worden vaak sportzolen/sportinlays gemaakt. Deze inlays kunnen ook een positieve bijdrage leveren bij het verbeteren van je sportprestaties.

Sportdiëtiste: Voor verbetering van je sportprestaties en gewichtsverlies d.m.v. uitgebalanceerde voeding en een persoonlijk trainingsschema. Ook voor verbetering van je cholesterol en bloedsuikergehalte dus gezondheidswinst. Je kunt terecht bij de diëtiste voor voedingsadvies en andere voeding gerelateerde vragen.

Sportpsychologe: De sportpsycholoog begeleidt topsporters en recreatiesporters die meer zouden willen presteren. Zij begeleiden sporters op verschillende vlakken. De persoon staat centraal, want voor iedereen is het anders. Een zeer persoonlijke aanpak. Je kunt een sportpsycholoog inschakelen voor als je bijvoorbeeld de controle of het "gevoel" een beetje kwijt bent . Als je een stap wilt maken in de sportcarrière of als je gebrek hebt aan motivatie.