Algemeen

MHC Nieuwegein telt ruim 730 leden en heeft nog steeds groeipotentie.

Om meer jongensleden aan te trekken hebben we een tijdelijk bonussysteem ingesteld voor het aanbrengen van nieuwe jongens leden.

Indien u, of uw kind, interesse heeft om lid te worden dan kunt u gebruik maken van het online formulier. Vul het formulier volledig in en in het geval het een lidmaatschap voor een kind betreft, geef dan ook aan in welke groep uw kind op school zit. Uw opgave wordt behandeld en er zal contact met u worden opgenomen. U hoort dan of uw kind onmiddellijk geplaatst kan worden of niet.

Lees voordat u dit doet eerst onderstaande informatie goed door.

Proeflidmaatschap
Wanneer u het inschrijfformulier invult, wordt u eerst "Proeflid". Het proeflidmaatschap duurt maximaal drie weken en biedt de mogelijkheid om vrijblijvend met de hockeysport kennis te maken. Dit gebeurt door mee te trainen met andere proefleden of met het team dat het best past bij het niveau van u of uw kind. Een stick kunt u de eerste weken van de club lenen. Let op: Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht, ook bij de proeftrainingen.

Blijkt na drie weken dat hockey niet de sport is die u of uw kind zoekt, dan kunt u weer opzeggen zonder verdere verplichtingen door een mail te sturen naar [email protected]

Wanneer het lidmaatschap wordt omgezet in een definitief lidmaatschap, zal dit per de datum van het ingaan van het proeflidmaatschap zijn (van belang voor de berekening van de contributie).

U of uw kind wordt dan definitief bij een team geplaatst wanneer er in dit team ruimte is of als trainingslid wanneer er alleen ruimte is om bij een team mee te trainen. Ook hiervoor zal de lijncoƶrdinator van de technische commissie contact met u opnemen.

De verzekering die de vereniging heeft voor al haar leden, gaat pas in wanneer u definitief lid bent van MHC Nieuwegein.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om af te zien van het proeflidmaatschap, bijvoorbeeld omdat u of uw kind al hockeyervaring heeft. Dit kunt u dan aangeven op het aanmeldingsformulier

Instroom Benjamins
Jongens en meisjes die 6 jaar zijn  kunnen instromen bij de Benjamins.


Leeftijdscategorieƫn

Wanneer mag je hockeyen en in welke categorie dan? Hieronder de indeling:


Categorie


Leeftijd

1e jaars Benjamins


6 jr.

2e jaars F


7 jr.

1e jaars E (6E)


8 jr.

2e jaars E (8E)


9 jr.

1e jaars D (11tal)


10 jr.

2e jaars D 11 jr.
1e jaars C

12 jr.

2e jaars C

13 jr.

1e jaars B

14 jr.

2e jaars B


15 jr.

1e jaars A

16 jr.

2e jaars A


17 jr.
Trimmers
Voor degene die wel willen hockeyen maar geen wedstrijden willen spelen bieden we trimhockey aan. Kijk voor meer informatie onder het menu "Trimhockey"