Inloggen
Lid worden
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Trimhockey 

Trimhockey is een vorm van hockey voor mensen die geen, weinig of veel hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Onze groep bestaat uit hockeyers van alle niveaus en de beginners onder ons helpen we samen op weg.

Trimhockey is voornamelijk bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar (veteranenleeftijd). Vaak hebben deze mensen al een of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de sport, natuurlijk is dit niet noodzakelijk. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.

De groep trimmers is gevarieerd van samenstelling. Mannen en vrouwen, wel of geen hockeyervaring, vanaf 30 jaar.De nadruk ligt op recreëren, ontspannen en fysiek goed bezig zijn. Ook is het interessant voor mensen die vroeger hebben gehockeyd en de draad weer willen oppakken alvorens eventueel weer in competitieverband te gaan spelen.

De trainingen zijn zo opgezet dat het geen probleem is als je een keer een training mist. In tegenstelling tot het competitiehockey laat je dan niet een team in de steek.

Het trimhockey team van MHCN is een mixed team (de ervaring leert dat het trimhockey grotendeels in mixverband plaatsvindt).

Wel zijn scheenbeschermers verplicht en wordt uiteraard een bit aangeraden. Verder trainen we serieus, ieder zoekt zijn/haar eigen grenzen op

De trimmers zijn een leuke groep mensen (m/v en van alle leeftijden) die op maandagavond van 20.30-10.00 trainen.

Je mag 3 keer gratis meetrainen. Daarna kun je beslissen of je lid wordt als trimmer van MHCN of niet. Voor trimhockey zijn naast een stick, kunstgrasschoenen, scheenbeschermers en een bitje aan te bevelen.

Dit kun je doorgeven aan Berry Borgstein de coördinator trimhockey die meestal bij de training aanwezig via [email protected] (hier kun je ook terecht met vragen).

Het is goed om te weten dat iedereen rekening houdt (dient te houden) met de ervaring van iedereen. Dat wil zeggen: bij trimhockey wordt op een 'vriendelijke' manier gehockeyd. Spelvreugde en veiligheid staan centraal.

Dus….kom eens kijken en meedoen op maandagavond!

Tot ziens namens de Trimmers:
Berry Borgstein
Erwin Mulder
Anselma van den Berg