Inloggen
Home
Handige links
Agenda
11-4 
JOJ Paas/Lente Toern
20-6 
MHCN Familie Hockey
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
7-7 
Bestuursvergadering
11-7 
Familie Hockey Toern
26-12 
Snertmiddag
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Trimmers Maandag 
Meisjes A1 
Meisjes C3  11 
Meisjes B4  12 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Nieuwsoverzicht
CLUBNIEUWS

2-4-2020
Dank voor jullie medewerking en begrip
 
Zoals ongetwijfeld al gehoord, blijven sportclubs en hun terrein gesloten tot (in ieder geval) 28 april a.s.. Dit betekent dat trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten tot dan niet doorgaan. Het is, zoals bekend, ook niet toegestaan om 'even een balletje te slaan'. 

Allereerst: super bedankt voor het respecteren van deze maatregel! Zo dragen jij en MHCN haar steentje bij aan het niet verder verspreiden van het Corona-virus.

Ondertussen is de KNHB bezig met scenario's hoe de competitie eventueel nog vorm kan krijgen. Uiteraard volgt de club dit op de voet en informeert je als er meer informatie is. 

Wij kunnen ons ook voorstellen dat je ondertussen vragen hebt over zaken als de teamindeling voor volgend seizoen of over de Kamelen trofee. Het is allemaal nog te vroeg om hier uitspraken over te doen, maar het bestuur, lijncoördinatoren en andere betrokkenen zijn hierover volop in overleg. 

Wij doen er alles aan om het lopende seizoen, waar mogelijk, een mooi einde te geven, of alles op orde te hebben voor een geweldige start voor komend seizoen!

Weten wij meer, dan weet jij ook snel meer! Dank voor jullie geduld en het volhouden van het niet sporten, trainen en langs de lijn staan. Samen gaan wij hier gewoon goed uitkomen! 

Let op elkaar, zorg voor elkaar, tot snel,

Namens het bestuur, Marco de Deugd
 
LAATSTE NIEUWS

26-9-2018
Afsluiten: ballen natellen, licht uit, deur dicht.
 


Beste mensen,

We merken dat we vaak nog vergeten:

 

* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)

* licht uit als je als laatste van het veld komt

* licht in kleedkamers uit en de deuren op slot als je de laatste bent.

 

En nee, dat doet niet iemand anders, dat doen we zelf.......samen zorgen we voor onze club!

 

Dank je wel !

ONZE Hockey Commissie

 

31-5-2018
Onweer? 10-secondenregel
 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Advies KNHB:
Bij onweer adviseert de KNHB scheidsrechters de wedstrijd te staken zodra er minder dan tien seconden tussen bliksemflits en donderslag verstrijken. Vermijd onnodig risico en neem altijd het zekere voor het onzekere. Zoek zo snel mogelijk een veilig heenkomen en wacht tot de bui voorbij is. Zijn er geen beveiligde panden of schuilgelegenheden aanwezig, kies dan voor de auto.

Met sportieve groet,

Bestuur MHCN