Inloggen
Home
Handige links
Agenda
20-8 
HC-vergadering
22-8 
Bijeenkomst Trainers
27-8 
Seizoens Kick-off Tr
4-9 
Bestuursvergadering
10-9 
HC-vergadering
20-9 
Masterclass Arbitrag
2-10 
Bestuursvergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
16-8-2018 | 
Beste leden, ouders van leden en trainers/coaches,
De officiële start van de trainingen voor alle teams is in de week van maandag 27 augustus. Op maandag 27 augustus trappen we zoals in de agenda staat vermeld het seizoen af met een trainer/coach bijeenkomst voor de elftallen in het clubhuis om 20:00. Op deze avond zullen we

Nieuwsafbeelding

14-8-2018 | 
Zoals aangekondigd op de ALV hebben we een deel van de prijzen, als gevolg van stijgende inkoopprijzen, aangepast. In de bijlage vinden jullie de nieuwe prijslijst. 
We wensen iedereen weer een super goed seizoen namens de gehele barcommissie.

Nieuwsafbeelding

18-7-2018 | 
Hallo jongens en meisjes,

Vanaf nu kun je je inschrijven voor het sluitstuk van de Zomer 2018 : De  Vakantie Hockey WeeK bij MHCN !
4-7-2018 | 
De voorlopige  teamindeling van de senioren is bekend, o nder voorbehoud, wijzigingen na de vakantie zijn mogelijk.

Nieuwsafbeelding

27-6-2018 | 
We naderen het einde van het seizoen. De Algemene ledenvergadering is geweest en enkele toernooien gaan nog plaatsvinden. Een mooi moment om nog een nieuwsbrief voor de zomervakantie onder de aandacht te brengen. In bijgevoegd document kunt de nieuwsbrief van juni lezen.
Sportieve groet,

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
Half mei heeft de bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van de maand mei met aandacht voor o.a. diverse kampioenswedstrijden, AVG, sportiviteit en respect en rookvrije generatie.
Met sportieve groet,
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

23-4-2018 | 
Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.
 

Nieuwsafbeelding

7-4-2018 | 
Beste leden en ouders van leden,
Afgelopen dinsdag heeft de maandelijkse bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van april.
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

5-4-2018 | 
Beste MHCN leden,
MHCN, dat zijn we met z’n allen! Een geweldig mooie zin die de essentie van onze club weergeeft. Het straalt uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het plezier en succes op onze club. Het betekent ook dat iedereen gelijkwaardig is en dat iedereen meewerkt aan een veilig sportklimaat.

Nieuwsafbeelding

19-2-2018 | 
MHCN is sinds kort een HR-manager rijker. Nicoline Keulen gaat invulling geven aan deze rol en is voor vrijwilligers bereikbaar via [email protected]  Nicoline: ' De afgelopen jaren is er een  trend ingezet om het beleid binnen MHCN te verbeteren en naar een hoger plan te tillen. Dit is alleen mogelijk door de vele vrijwilligers die wij op
3-10-2017 | 
Beste leden, ouders/verzorgers van leden, trainers en coaches,
In aansluiting op het bericht van eensgezinde uitstraling MHCN is ook een nieuwe teampakken-actie gelanceerd. Hierover heeft u vorige week per e-mail informatie ontvangen. Via dit bericht willen we hier nogmaals de aandacht op vestigen. In de bijlage treft u de memo over
3-10-2017 | 
Beste leden, ouders/verzorgers van leden,  trainers en coaches,
Vorige week heeft iedereen een e-mail ontvangen betreffende eensgezinde uitstraling MHCN. We vestigen via deze weg nogmaals de aandacht hierop. In de bijlage kunt u de brief teruglezen. Voor vragen en meer informatie mail naar [email protected] of

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 
4-8-2018 | 
Trainingsschema Bijgevoegd het voorlopige trainingsschema voor het seizoen 2018-2019. Vragen hierover kunnen door trainers worden gesteld aan de HTM Alex Meijer.
26-6-2018 | 
Beste jeugdleden, ouders, verzorgers,
Met de selectietrainingen achter de rug hebben we de laatste hand kunnen leggen aan de teamindelingen voor komend seizoen, waarbij we voor de niet selectieteams zo veel mogelijk rekening hebben proberen te houden met opgegeven voorkeuren en feedback van trainers/coaches. Op het beveiligde
Meer nieuws