Inloggen
Home
Handige links
Agenda
22-7 
Hockeykampen 2019
26-8 
Bestuursvergadering
23-9 
Bestuursvergadering
21-10 
Bestuursvergadering
4-11 
ALV
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

5-7-2019 | 
Beste leden,
 
Wederom heeft een Bedrijf uit Nieuwegein zich verbonden aan MHCN.
 
Wij heten daarom Peek Interieurs van harte welkom bij onze club!
 
2-7-2019 | 
We hebben de laatste hand kunnen leggen aan de teamindelingen in de Dameslijn van komend seizoen. Op het beveiligde gedeelte van onze site is het overzicht geplaatst onder het menu " Club > Documenten > Teamindelingen ”. (inloggen dan wel opvragen van een wachtwoord kan met je lidnummer wat o.a. te vinden is op je contributie afschrift).

Nieuwsafbeelding

2-7-2019 | 
Hallo jongens en meisjes,


De inschrijvingen lopen storm voor het sluitstuk van de zomer 2019: Vakantie Hockey Week bij MHCN! Hebben jullie je al ingeschreven?

Nieuwsafbeelding

1-7-2019 | 
Beste leden, vrijwilligers en ouders, 
Middels deze weg willen wij jullie melden dat per heden (d.d. 1 juli 2019) Paul van der Geer door het bestuur is aangesteld om de taken van Jan Smulders en Marc Boijens waar te nemen. 

Nieuwsafbeelding

27-6-2019 | 
Beste leden, vrijwilligers en ouders, 
De notulen van de ALV van 5 juni jl. is te vinden achter de inlog.  Je gaat naar www.mhcn.nl en gaat met je persoonlijke code achter de inlog.  Bovenin zie je het dashboard staan, daar klik je op club en vervolgens klik je op documenten. Daarna zijn
17-6-2019 | 
Beste JOJ en Junioren leden,
We hebben de laatste hand kunnen leggen aan de teamindelingen voor komend seizoen, waarbij we voor de breedte teams zo veel mogelijk rekening hebben proberen te houden met opgegeven voorkeuren en feedback van trainers/coaches. Op het beveiligde gedeelte van onze site zijn de overzichten geplaatst van

Nieuwsafbeelding

16-5-2019 | 
Beste keepers, trainers en coaches, 
Het einde van het seizoen nadert en dat houdt in dat we alle keepers- en trainingsmaterialen weer moeten worden ingeleverd. Er zijn twee dagen dat dit kan namelijk; 

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.
Meer nieuws