Inloggen
Home
Handige links
Agenda
26-10 
Uitleg avond scheids
27-10 
Bestuursvergadering
28-10 
Uitleg avond scheids
29-10 
Examen scheidsrechte
9-11 
Bestuursvergadering
30-11 
ALV
15-12 
Bestuursvergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

14-10-2020 | 
Iedereen voelde natuurlijk al aankomen, afgaand op de alarmerendere berichten in de media over de ‘te snelle toename’ van het aantal coronagevallen, dat er strengere maatregelen zouden komen. Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid van 13 oktober, gelden vanaf 14 oktober de volgende regels voor alle hockeyclubs in

Nieuwsafbeelding

6-10-2020 | 
Extra financiële steun voor MHCN? Dat hebben wij zelf in de hand! MHCN doet mee aan de Rabo Clubsupport-actie. Dat betekent dat als wij voldoende stemmen krijgen, de Rabobank investeert in bijvoorbeeld onderhoud aan ons clubhuis of betere trainingsmaterialen voor de jeugd. En, eerlijk is eerlijk, vanwege corona kan de club zo’n steuntje in de

Nieuwsafbeelding

4-10-2020 | 
Het MHCN team heeft versterking gekregen van mentalcoach Marie Janne. Zij stelt zich hieronder voor: Hallo! Mijn naam is Marie Janne van Toorn en sinds dit seizoen ben ik de mental coach van MHCN. Ik het dagelijks leven ben ik gz-psycholoog en heb ik mijn eigen praktijk, waarbij ik vanuit positieve, oplossingsgerichte psychologie

Nieuwsafbeelding

1-10-2020 | 
Op basis van de aangekondigde maatregelen van de rijksoverheid en de KNHB, past MHCN vanaf 29 september de volgende regels toe voor bezoekende teams:

Nieuwsafbeelding

30-9-2020 | 
Gezien het snel toenemende aantal coronabesmettingen in ons land in de afgelopen week leek het al onvermijdelijk; afgelopen maandag kondigde de overheid opnieuw verdergaande maatregelen aan. 
 

Nieuwsafbeelding

22-9-2020 | 
Het ontgaat vast niemand, landelijk lopen het aantal corona-besmettingen helaas weer razendsnel op en ook onze club blijft niet gespaard. Inmiddels zijn ook al enkele leden van MHCN positief getest op het virus. Om ervoor te zorgen dat onze club een veilige plek blijft om te sporten voelt het bestuur zich verantwoordelijk/genoodzaakt de

Nieuwsafbeelding

11-9-2020 | 
Mooi dat de competitie weer loopt en dat jullie rekening houden met de flinke dosis covid-maatregels! Op zaterdag liep het registreren super! Het extra horeca verkooppunt (de tent) zorgde voor minder drukte in het clubhuis. Looproutes werkten goed. Toch kunnen een paar regels duidelijker en vragen wij jouw extra aandacht voor, en hulp bij, het

Nieuwsafbeelding

4-9-2020 | 
Met ingang van zaterdag 5 september moet iedereen vanaf 13 jaar, die het sportpark van MHCN bezoekt, zich registreren. Registratie heeft tot doel eventueel bron- en contactonderzoek i.v.m. COVID-19 mogelijk te maken. Het gaat dus om jouw gezondheid en die van al onze leden, hun vrienden en familie! 
Registratie in het kort:

Nieuwsafbeelding

2-9-2020 | 
Net als bij de wedstrijden (zie 'Coronaregels & wedstrijden dit seizoen'), moet MHCN ook aan verplichte regels voldoen voor wat betreft de horeca en het clubhuis. Helaas weer een aantal regels over wat er allemaal niet mag! Maar hierdoor is er toch veel mogelijk en houden wij zo goed mogelijk rekening met ieders veiligheid en gezondheid.

Nieuwsafbeelding

27-8-2020 | 
MHCN vraagt haar leden, vrijwilligers, toeschouwers en bezoekers met directe ingang de volgende regels op te volgen i.v.m. COVID-19:


* Teambesprekingen zijn niet toegestaan in kleedkamers en de bestuurskamer. Bij teambesprekingen neem je de 1,5 meter afstand in acht.

Nieuwsafbeelding

26-7-2020 | 
Beste leden, Vlak voor de zomer is een voorlopig trainingsschema 2020-2021 op de site gezet.  Bij nadere uitwerking blijkt dat er toch een aantal zaken in zitten die tot grote knelpunten gaan leiden. Dit heeft dan vooral betrekking op het vroege aanvangstijd op de donderdag voor een aantal D-teams, een (te) krappe planning van

Nieuwsafbeelding

2-7-2020 | 
Hieronder lees je meer over het voorlopige trainingsschema voor na de zomer.
 
Trainingen D-jeugd en hoger in principe vanaf 17 augustus
Voor de 11-tal jeugd en senioren starten de trainingen weer op maandag 17 augustus. Daarbij gelden 2 zaken:

Nieuwsafbeelding

30-6-2020 | 
Graag wil ik jullie informeren over een nieuwe mijlpaal die we bij MHCN bereiken. Vanaf komend seizoen zal het Hockey Technisch Management (HTM) een ‘volwassen’ bezetting hebben:


- Sean Bourgonje: Technisch Coördinator Keepers
- Christijn Feijen en Jeroen van den Berg: Technisch Coördinator Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

23-9-2020 | 
Beste (ere)leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers, 
Door de toename van de Corona virus en alle maatregelen die hierbij komen kijken heeft het bestuur besloten de ALV van 28 september a.s. uit te stellen naar 30 november a.s. Het bestuur zal volgende week de stukken voor de ALV van november plaatsen. 
Meer nieuws