FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 01 Over MHC Nieuwegein  Aantal vragen: 4
 02 Lidmaatschap  Aantal vragen: 5
 03 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 05 Arbitrage en Wedstrijdzaken  Aantal vragen: 1
 06 Bar  Aantal vragen: 3
 07 Hockey Jeugd  Aantal vragen: 1
 08 Hockey Senioren  Aantal vragen: 1
 09 Materialen  Aantal vragen: 1
 12 Wegwijs op de website van MHCN  Aantal vragen: 11
 13 Kamelen Trofee C-toernooi  Aantal vragen: 8

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

12 Wegwijs op de website van MHCN
01 Algemeen 
De website van MHCN is bedoeld voor de leden, maar ook voor niet leden die gewoon iets willen weten over de club, zoals het adres en routebeschrijving of inschrijven. Er is dan ook informatie die voor iedereen toegankelijk is en informatie die je kan zien als je inlogt met een nummer en wachtwoord.

Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, LISA, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, wedstrijdverslagen maken, reageren op berichten van anderen of je eigen teampagina beheren. Deze gegevens zijn alleen beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.
 
 
02 Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?  
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoonnummer of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected].

Iedereen kan (en moet) zelf zijn e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden. Hoe doe je dit? Log in op de website. Ga naar Mijn Instellingen (in de linkermenu). Hier kun je je mobiele nummer wijzigen of je e-mailadres aanpassen. Vergeet niet bij elk gegeven dat je verandert op de bijbehorende 'Wijzigen' knop te drukken. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per e-mail of sms.
 
 
03 Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen?  
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd. Ook dit doe je bij 'Instellingen'. Zorg ervoor dat je ook je e-mailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je nummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. De eerste keer ontvang je de gegevens voor het inloggen per mail. Indien je deze niet ontvangen heb stuur dan een mailtje naar [email protected].
 
 
04 Hoe zet ik een verslag online? 
Log in en ga naar je teampagina. Onderin zie je de wedstrijd(en) die gespeeld is (zijn). Hier kun je een verslag invoeren door te klikken op [Invoer]. Hou het verslag wel netjes, je naam staat altijd automatisch onder het verslag.
 
 
05 Ik ben trainer/ik ben coach of doe vrijwilligerstaken maar ik heb geen inloggevens, hoe kan ik die krijgen? 
Stuur een e-mail naar [email protected] dan wordt het wachtwoord voor je aangemaakt.
 
 
06 Je profiel: hoe werkt dat?  
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien is het wel zo leuk als je wat over jezelf vertelt.

Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen op "Ja" bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar "Nee". Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast. Als je vraag 2 op "Ja" hebt staan, krijg je een e-mail als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet je natuurlijk wel je e-mailadres hebben ingevuld.
 
 
07 Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat? 
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens altijd te zien in Hockey-Wedstrijdschema, ook als je niet bent ingelogd. Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

Als e-mails die voor jou(w team/categorie) bestemd zijn, altijd ook naar een tweede e-mailadres moeten worden gestuurd, dan kun je dit extra mailadres toevoegen bij "E-mailadres 2".
 
 
08 Gevonden voorwerpen 
Ben je iets verloren? Op de website vind je onder "Overig" in het linkermenu de optie "Gevonden". Hier staan alle artikelen die rondom de club gevonden zijn.
 
 
09 Clubcompetitie 
Wist je dat er voor alle teams, Junioren, Senioren en Jongste Jeugd, een ranglijst wordt bijgehouden waarin je precies ziet welk team van MHCN de meeste punten heeft gehaald in de competitie? Die clubcompetitie wordt wekelijks bijgewerkt. Je vindt de clubcompetitie onder onder "Overig" in het linkermenu de optie clubcompetitie. 
 
 
10 Keeperscompetitie 
Ook is er voor alle keepers een competitie. Die keeperscompetitie wordt wekelijks bijgewerkt. Je vindt de clubcompetitie onder onder "Overig" in het linkermenu de optie keeperscompetitie.
 
 
11 Bardienst/Wedstrijdtafel 

Het overzicht van de ingeplande bardiensten is te vinden op uw eigen startpagina.

 

Voorbeeld bardienst:

 

Diensten:

Datum

Soort

Start

Einde

Info

4-10-2009

Bar

09:30

11:00

Ingepland

10-10-2009

Bar

08:00

12:00

Ingepland