FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 01 Over MHC Nieuwegein  Aantal vragen: 4
 02 Lidmaatschap  Aantal vragen: 5
 03 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 05 Arbitrage en Wedstrijdzaken  Aantal vragen: 1
 06 Bar  Aantal vragen: 3
 07 Hockey Jeugd  Aantal vragen: 1
 08 Hockey Senioren  Aantal vragen: 1
 09 Materialen  Aantal vragen: 1
 12 Wegwijs op de website van MHCN  Aantal vragen: 11
 13 Kamelen Trofee C-toernooi  Aantal vragen: 8

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

01 Over MHC Nieuwegein
01 Hockeyvereniging MHC Nieuwegein 

Hockeyvereniging MHC Nieuwegein is opgericht op 11 november 1978 en is een familievereniging waarbij zowel op prestatief als recreatief niveau wordt gehockeyd. MHCN neemt een duidelijke plaats in binnen de Nieuwegeinse gemeenschap. Met 720 leden is MHCN in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de grootste clubs in Nieuwegein.

 

Sport en spel, jeugd en veiligheid zijn gemeentelijke thema's. Met een groot aantal jeugdleden en een hele grote groep in de jongste jeugd leeftijd heeft MHCN een belangrijke maatschappelijke functie. Naast de hockeycompetitie op zaterdag (junioren) en zondag (senioren) worden er ook o.a. (familie)toernooien, gezellige feesten, sinterklaas, hockeyclinics en Thé Dansants georganiseerd. Zo combineert de vereniging de hockeysport met gezelligheid!

 

In de eerste jaren van de club werd nog gespeeld op Sportpark De Blokhoeve. Met de aanleg van het sportcomplex Rijnhuizen beschikt MHCN over 2 watervelden en een zand gestrooide kunstgrasveld. Nu, ruim 40 jaar later, is MHC Nieuwegein een bloeiende vereniging met bijna 900 leden, een schitterend complex met twee kunstgras watervelden en een zandveld kunstgrasveld en een zeer sfeervol clubhuis. Op dit complex kon MHCN zich ontwikkelen tot wat zij nu is; een vereniging die geheel geleid wordt door vrijwilligers.

 
02 Tenue MHC Nieuwegein 
Vanaf het seizoen 2010-2011 is MHC Nieuwegein overgegaan naar een nieuw clubtenue. Het poloshirt is oranje-wit gestreept met het MHCN-logo. De broek en de rok zijn blauw en de kousen oranje-wit gestreept met het MHCN-logo. Klik hier voor de beelden. De keepers dragen een shirt met een kleur die afwijkt van de kleuren van de shirts van de eigen partij en de tegenpartij.


Je kunt het tenue aanschaffen bij Inter Sport (City Plaza) in Nieuwegein:

 

 
03 Ligging en bereikbaarheid 

Door haar gunstige ligging is hockeyclub MHC Nieuwegein goed bereikbaar voor een grote regio. MHC Nieuwegein heeft dan ook leden uit Utrecht, Vleuten-De Meern, IJsselstein, Houten en andere gebieden in de omtrek. Het sportpark is uiteraard voorzien van een ruime parkeerplaats, waardoor leden die met de auto naar de club komen de auto goed kwijt kunnen. Maar ook met het openbaar vervoer is de club uitstekend te bereiken. In circa 15 minuten is MHC Nieuwegein met openbaar vervoer te bereiken van Utrecht CS. Kijk bij "adres en route" voor de routebeschrijving naar het sportpark van MHC Nieuwegein.

 
04 Adres en route 

Adres: Newtonbaan 10

Postcode: 3439 NK

Plaats: Nieuwegein

Tel: 030-6048339

Website: www.mhcn.nl

 

Route Per auto
Komende vanaf A12 knooppunt Oudenrijn:
afslag Nieuwegein richting Nieuwegein (S15). Bij ANWB-aanduiding "Blokhoeve Zuid" linksaf. Na de kruising met de trambaan bij de rotonde links aanhouden. Over de brug, eerste weg rechtsaf: parkeerplaats Newtonbaan.

Komende vanuit het zuiden via de A2:
afslag Nieuwegein/IJsselstein, richting Nieuwegein. Bij 2e verkeerslichten linksaf ( A.C. Verhoefweg). Bij 3e verkeerslichten rechtsaf (ANWB-aanduiding: Blokhoeve Zuid). Na de kruising met de trambaan bij de rotonde links aanhouden. Over de brug, eerste weg rechtsaf: parkeerplaats Newtonbaan.

Klik hier voor je routebeschrijving per auto


Openbaar vervoer

Per bus:
vanaf Utrecht Centraal station lijn 74, uitstappen bij halte "De Blauwe Brug", de brug over en rechtsaf de parkeerplaats op.

 

Klik hier voor je routebeschrijving per OV