FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 01 Over MHC Nieuwegein  Aantal vragen: 4
 02 Lidmaatschap  Aantal vragen: 5
 03 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 05 Arbitrage en Wedstrijdzaken  Aantal vragen: 1
 06 Bar  Aantal vragen: 3
 07 Hockey Jeugd  Aantal vragen: 1
 08 Hockey Senioren  Aantal vragen: 1
 09 Materialen  Aantal vragen: 1
 12 Wegwijs op de website van MHCN  Aantal vragen: 11
 13 Kamelen Trofee C-toernooi  Aantal vragen: 8

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

08 Hockey Senioren
Een snel groeiende tak van hockey 

Elke maandag van 20:30 tot 22:00 uur is er trimhockey bij MHC Nieuwegein. Trimhockey is een van de snelst groeiende takken binnen de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Trimhockey is recreatief gemengd dames - heren hockey.

Trimhockey is voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die op een ontspannen manier willen (leren) hockeyen. Maar ook voor de gevorderde hockeyer, die niet vast wil zitten aan wekelijkse trainingen en wedstrijden. Tijdens de training wordt gewerkt aan je conditie en de beginselen van de sport. Meestal wordt de training afgesloten met een vriendschappelijk partijtje. Ons Trimhockeyteam is een gemengd team, bestaande uit zowel mannen als vrouwen, van verschillend niveau. Dus of je nu wilt beginnen met hockey, er een tijdje uit bent geweest en de draad weer op wilt pakken of gewoon lekker je conditie op peil wilt krijgen/houden, met trimhockey kun je alle kanten uit.

We spelen mee met de trimhockeycompetitie, wat inhoudt dat we ca 2 x per 5 weken een competitiewedstrijd spelen ook op maandagavond van 20.30 - 22.00 uur met afsluitend een borrel. Wil je meer informatie of een keer vrijblijvend meetrainen, meld je dan aan bij trimhockey@mhcn.nl. Voor trimhockey zijn naast een stick, kunstgrasschoenen, scheenbeschermers en een bitje aan te bevelen.