Inloggen
Home
Handige links
Agenda
6-11 
Bestuursvergadering
12-11 
HC-vergadering
14-11 
Uitlegavond tbv sche
16-11 
Uitlegavond tbv sche
19-11 
Examen scheidsrechte
4-12 
Bestuursvergadering
10-12 
HC-vergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes B3 
Meisjes D1 
Meisjes C5 
Meisjes C5 
Meisjes A5 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Speelschema rond de herfstvakantie
28-9-2018  | 
Beste spelers en ouders,

Voor de A,B,D en de Jongste Jeugd loopt de voorcompetitie tot en met het weekend van 6 oktober. Ook de C jeugd speelt in dat weekend een wedstrijdronde. 

Na dit weekend volgt (behalve voor de C jeugd) de herindeling voor het vervolg van de competitie tot het laatste weekend van november. Daarna begint de zaalperiode.

Het weekend van 13 oktober is aangemerkt als weekend voor inhaalwedstrijden en play-offs. Afgelopen weekend zijn er een aantal wedstrijden afgelast in verband met de hevige regenval rond het middaguur. Dit weekend worden dus in principe die wedstrijden ingehaald. De planning daarvan gebeurd door het wedstrijdsecretariaat van de thuis spelende club. Is geen van jouw wedstrijden afgelast is er dus geen wedstrijd op 13 oktober.

Play-offs kunnen worden gespeeld door de MA1 en MB1. Of dit ook nodig is, is afhankelijk van de eindstand in hun poules na de wedstrijden van 6 oktober. Waar en hoe laat de play-off wedstrijden gespeeld worden, wordt bepaald door de hockey bond.

Het weekend van 20 oktober, het eerste weekend van de herfstvakantie is een vrij weekend. Het staat teams vrij om oefenwedstrijden in te plannen, of een weekend rust te nemen. 

Het weekend van 27 oktober is een regulier speelweekend. Voor de A, B, D en Jongste Jeugd start de nieuwe competitie na de herindeling. Alle teams beginnen weer op 0. De C jeugd speelt dat weekend de 6e ronde van de competitie.

Met sportieve groet,

De Hockey Commissie.

terug naar vorige scherm