Inloggen
Home
Handige links
Agenda
22-7 
Hockeykampen 2019
26-8 
Bestuursvergadering
23-9 
Bestuursvergadering
21-10 
Bestuursvergadering
4-11 
ALV
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
Opgeven sociale voorkeur teamindelingen junioren volgend seizoen
11-4-2019  | 

 

Sociale voorkeur meisjesteams
Voor de meiden zal er in alle lijnen meer dan 1 breedte team gevormd worden. Voor deze teams geldt dat we rekening proberen (dus geen garantie) te houden met de voorkeur van de meiden. Speelsters mogen daarvoor maximaal 2 namen doorgeven van een vriendin bij wie ze volgend jaar weer in een team willen zitten. In de afweging bij de plaatsing is het wel van belang dat de voorkeur van twee kanten komt. Alle betrokken speelsters moeten de voorkeur voor elkaar kenbaar maken. Deze voorkeur kan tot uiterlijk 29 april worden doorgegeven bij de lijn coördinatoren zoals vermeld onderaan de mail. Let op dat je je opgeeft bij de lijncoördinator (zie mailadressen onderaan de mail) van de lijn waarin je volgend seizoen zult spelen (dus bv. nu M8E2, dan sturen naar [email protected] of nu 2e jaars MB, dan sturen naar [email protected]). De jongste jeugd wordt vanuit de JOJ aangeschreven over de indelingen van volend seizoen.

Sociale voorkeur jongensteams
De verwachting is dat in de jongenslijn er komend seizoen in elke lijn maar maximaal twee teams zullen zijn. Rekening houden met sociale voorkeur zal hier niet van toepassing zijn. 

Als je niet in een selectieteam wilt spelen
Voor alle lijnen geldt dat spelen in het eerste of tweede team gaat boven de opgegeven voorkeur. Als een van spelers/speelsters in zo'n team wordt geplaatst en de andere niet, zullen de spelers/speelsters dus niet bij elkaar in het team ingedeeld worden. 

Vorig seizoen hebben een aantal aangegeven niet te willen spelen in het eerste of tweede team en de voorkeur te geven aan het spelen in een team met vrienden/vriendinnen. Ook deze voorkeur kan tot uiterlijk 29 april worden doorgegeven bij de lijn coördinatoren zoals vermeld onderaan deze mail. We willen dit ook graag van te voren weten omdat dan vooraf duidelijk is dat er andere spelers/speelsters uitgenodigd kunnen worden voor de selectietrainingen in de A, B en C lijn.

Spelen in een vriendinnenteam (MA/Senioren)
Met het doel om MHCN voor (jong) senioren ook een leuke en aantrekkelijke club te laten zijn om te spelen, willen we vanaf de meisjes A-junioren de mogelijkheid bieden om een voorkeur op te geven voor een heel team i.p.v. voor enkele speelsters: een vriendinnenteam. Dit kan richting de overgang naar senioren eraan bijdragen dat het extra leuk is om bij MHCN te blijven hockeyen i.p.v. over te stappen naar een ander (studenten)team of te stoppen omdat je bij MHCN samen met vriendinnen kunt blijven spelen. 
Als club willen we serieus omgaan met zo'n verzoek al geldt wel dat het in de totale team planning moet zijn in te passen. Een vriendinnen team moet er niet toe leiden dat er in andere teams te weinig dan wel juist veel te veel speelsters zullen zijn om een seizoen mee in te vullen. Pas richting het einde van het seizoen zal duidelijk worden of het verzoek echt ingevuld kan worden. Een vriendinnenteam brengt ook naar de toekomst verantwoordelijkheden met zich mee, zeker na de overgang naar de senioren. Door studie of verhuizing kan het natuurlijk zo zijn dat er het volgende seizoen te weinig vriendinnen overblijven om een team te vormen. Zelf werven van nieuwe speelsters is dan wel onderdeel van het zijn van een vriendinnenteam. Ook is het niet de bedoeling dat een vriendinnenteam een gesloten bastion is, samen met de hockey commissie blijf je ook medeverantwoordelijk, dat zoveel mogelijk hockeyers bij onze club kunnen hockeyen.

Graag zouden we deze mogelijkheid ook bieden in de jongens A-junioren / senioren, maar het aantal spelers is daar zo beperkt dat dit op dit moment nog niet mogelijk is. Dit zou de opties voor andere spelers zo beperken dat er dan spelers niet meer zouden kunnen hockeyen in team.

We realiseren ons dat ook in de B-lijn of C-lijn of nog vroeger de wens kan bestaan om als heel team door te gaan naar het volgende seizoen. Vooralsnog beperken we ons tot de MA-lijn. In de andere lijnen is, zoals hierboven benoemd, de optie aanwezig om sociale voorkeur op te geven voor een aantal spelers.

E-mail adressen om de voorkeur door te geven
Het is belangrijk de onderstaande mail adressen te gebruiken om je voorkeur door te geven. Mondeling doorgeven, via whatsapp, een ander email adres of op een andere manier verhoogt het risico dat er zaken missen of vergeten worden wat jammer is voor de speelster, maar ook voor de coördinatoren.
Doe het tijdig (uiterlijk 29 april) en vermeld duidelijk de voornaam, achternaam, het huidige team en de voor én achternaam van de vriendinnen.

MA-lijn: Jan-Willem van Dijk: [email protected] 
MB-lijn: Johan Pijl: [email protected]
MC-lijn: Marian de With-Wouters: [email protected]
MD-lijn: Roald Bramer en Kim van den Eijnden: [email protected]

JA-lijn: Peter Slingerland: [email protected]
JB-lijn: Peter Slingerland: [email protected]
JC-lijn: Marco de Deugd: [email protected]
JD-lijn: Marco de Deugd: [email protected]

 


terug naar vorige scherm