Inloggen
Home
Handige links
Agenda
19-11 
ALV
27-11 
Pietentraining
28-11 
Zaalhockey avond
3-1 
Nieuwjaarsborrel
11-4 
JOJ Paas/Lente Toern
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C3 
Trimmers Maandag 
Meisjes C1 
Meisjes A1 
Meisjes B4 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Jeugdbestuur MHCN
17-10-2019  | 
De jeugd heeft de toekomst! Voor ons als bestuur is het daarom waardevol dat onze jeugd met een frisse blik naar de verenigingsaspecten kijkt en meebouwt aan de verdere professionalisering van MHCN.

Hiervoor willen wij graag een jeugdbestuur in het leven roepen welke bedoeld is om leden vanaf 10 jaar tot en met 18 jaar te laten meedenken over de ontwikkelingen binnen MHCN.

Wat doet een jeugdbestuur ?

Een jeugdbestuur houdt zich bezig met de ontwikkeling van de vereniging en het organiseren van activiteiten, die passen binnen het kader van MHCN.

Het is de bedoeling dat het jeugdbestuur gevraagd en ongevraagd advies geeft aan het bestuur van MHCN. Dit kan gaan over zaken als het clubhuis, aanbieden van cursussen aan trainers, het organiseren van activiteiten etc….

Gemiddeld een keer per kwartaal schuift het jeugdbestuur aan bij de bestuursvergadering, om elkaar over en weer te spiegelen over de verenigingszaken.

Voor wie?

Het jeugdbestuur bestaat uit ongeveer zeven leden die minimaal 10 jaar en maximaal 18 jaar oud zijn. Daarbij willen we dat zowel het breedte- als prestatiehockey is vertegenwoordigd en uiteraard de meisjes- en jongensteams.

Lijkt het je leuk om mee te denken en activiteiten te organiseren, meldt je dan aan voor 11 november 2019! Bij meer dan 7 aanmeldingen maakt het bestuur een selectie op basis van een zo goed mogelijke afspiegeling van onze jeugd.

Ben jij ons nieuwe jeugdbestuurslid meldt je dan nu aan via [email protected]

Met sportieve groet, 

Bestuur MHCN


terug naar vorige scherm