Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-8 
Bestuursvergadering
24-8 
Vakantie Hockey Week
31-8 
Vergadering Barcapta
4-9 
Opening seizoen
5-9 
Start competitie
2-10 
Uitleg avond scheids
5-10 
Uitleg avond scheids
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
Samenstelling HTM
3-3-2020  | 

Ik ben erg blij dat ik jullie kan vertellen dat Tim van der Hulst, Tim Adema en Christijn Feijen tijdens de winterperiode zijn toegevoegd aan HTM. Alle drie zijn ze al actief als trainer/coach van een MHCN-team en ‘schuilen’ ze sinds begin dit seizoen al achter de inhoudelijkheid van de oefenstof die trainers doorgestuurd krijgen. Vanaf nu gaan ze nog breder helpen de vereniging op hockey-technisch gebied te ondersteunen. Daarmee bestaat HTM nu uit 5 personen: Behalve Tim, Tim en Christijn opereert Jurjen Rypkema immers al vanuit die rol in de begeleiding van de Jongens C- en D-trainers. Wij gaan de komende periode gebruiken om teproberen op een aantal hockey-technische vlakken zaken te ontwikkelen.

 

Hoewel van de meeste zaken niet direct iets gemerkt zal worden, kan ik ook gelijk een ‘quick-win’ melden. Vanaf deze week zullen we starten met technische ondersteuning voor de trainers van de Meisjes D2, D3, D4, D5, C2, C3 en C4. Tim, Tim en Christijn nemen dit op zich en zullen vaak rondom het trainingsveld te vinden zijn wanneer deze teams trainen(teamtraining). We hebben het werk verdeeld. Elk van hen neemt een paar teams/trainers onder zijn hoede. Zij zullen zelf contact zoeken met de trainers om zichzelf te introduceren en zaken af te stemmen.

 

Met deze inspanning doen we recht aan het uitgangspunt van de KNHB: "Elke speler heeft recht op een begeleide trainer en coach”. We realiseren ons dat we dit motto nog niet direct voor alle teams waar maken, maar denken wel dat we hier een belangrijke stap zetten op weg naar een situatie waarbij dat wel het geval zal zijn.

 

Met sportieve groet,

Mark de Wit


terug naar vorige scherm