Inloggen
Home
Handige links
Agenda
20-6 
MHCN Dag
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
7-7 
Bestuursvergadering
11-7 
Familie Hockey Toern
24-8 
Vakantie Hockey Week
26-12 
Snertmiddag
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Trimmers Maandag 
Meisjes A1 
Meisjes C3  11 
Meisjes B4  12 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Onze jeugd mag weer trainen!!
22-4-2020  | 

Tijdens de persconferentie van onze premier Mark Rutte van gisterenavond hebben we gehoord dat er vanaf 28 april weer mogelijkheden zijn voor sporten en trainen voor de jeugd! Dit is supernieuws voor onze jongste leden!! We zijn achter de schermen druk bezig om dit vorm te geven. We kunnen op dit moment nog niet aangeven voor wie dit precies zal gelden, op welke momenten, hoe vaak, wat voor soort training etc. 

Als de trainingen weer starten mogen ouders uiteraard hun individuele afweging maken of ze het verantwoord vinden hun kinderen weer te laten trainen. Naar verwachting zullen wij uiterlijk dit weekend meer informatie kunnen delen en dan ook met een plan komen voor de invulling van de trainingsmogelijkheden en de (beperkte) openstelling van onze club. 

 

De KNHB heeft naar aanleiding van de nieuwe maatregelen besloten om alle hockeycompetities voor de rest van dit hockeyseizoen af te gelasten.  Zie ook het bericht op KNHB site over de competities.

Dat is minder leuk nieuws, maar tegelijkertijd zijn we als club heel blij dat we binnenkort het hockey weer enigszins kunnen opstarten!


terug naar vorige scherm