Inloggen
Home
Handige links
Agenda
20-6 
MHCN Dag
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
7-7 
Bestuursvergadering
11-7 
Familie Hockey Toern
24-8 
Vakantie Hockey Week
26-12 
Snertmiddag
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Trimmers Maandag 
Meisjes A1 
Meisjes C3  11 
Meisjes B4  12 
# tegen = aantal doelpunten tegen
UPDATE 24 MEI: Trainingsschema in Coronatijd
28-4-2020  | 

UPDATE 24 MEI: BIJGEWERKT SCHEMA

Ook de senioren zijn sinds deze week aan het trainen. Dat is nu ook bijgewerkt in het schema.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

UPDATE 10 MEI: AANGEPAST SCHEMA

 

Ruim een week na de start van de jeugdtrainingen met corona-maatregelen hebben we de balans opgemaakt. Een week waarin we hebben kunnen ervaren wat we ons daarvoor alleen nog maar konden inbeelden. Dat leerde dat we om diverse redenen een paar aanpassingen moeten doen in het trainingsschema. Daarom tref je met deze update een nieuw trainingsschema aan. Die hebben we "versie 4.2” genoemd. In dit schema traint iedereen nog op dezelfde dag, maar zijn tijden en locaties voor een aantal teams net even anders. Met name Meisjes E6, Jongens E6, Jongens E8, Meisjes D2, Jongens D2, Meisjes C2, Jongens C2, Meisjes B1, Meisjes B2, Meisjes B5, Jongens B1, Jongens B2, Meisjes A1, Meisjes A4 en Meisjes A5 moeten goed kijken hoe hun trainingstijden in de nieuwe situatie zijn.

 

DIT NIEUWE SCHEMA GAAT PER DIRECT IN! DUS VANAF MAANDAG 11 MEI TRAINEN WE VOLGENS DIT SCHEMA!

 

De verruiming van de maatregelen staan ook 1,5-meter trainingen voor 18+-ers (=senioren) toe. We zijn op dit moment hard aan het werk om ook hier handen en voeten aan te geven. Hou dit bericht in de gaten, zodra er groen licht is, tref je als eerste hier het schema aan.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

OORSPRONKELIJK BERICHT

Yes! Vanaf 29 april gaan we binnen de gestelde grenzen weer het veld op met de jeugd. In dit bericht tref je het actuele trainingsschema aan via welke we dat gaan doen. Die richtlijnen maakten het noodzakelijk dat we een volledig nieuw trainingsschema hebben moeten maken. Daarbij hebben we geen rekening kunnen houden met het ‘normale’ schema. We hebben alle trainers al tijdens het afgelopen weekend betrokken om hun beschikbaarheid zeker te kunnen stellen. Na wat aanpassingen is daarvan in dit schema sprake.

Je ziet, deze tijd vraagt een enorme flexibiliteit van ons allemaal. Maar ook dat we ons aan bepaalde ‘regeltjes’ houden die anders zijn dan we gewend zijn. Ook vanuit hier vragen we je goed de tijd te nemen om het protocol dat via een ander bericht is verspreid goed door te nemen. Bedenk dat als we ons niet allemaal aan die regels houden we de kans lopen dat het hek voor iedereen op slot gaat!

 

Een aantal zaken die van belang zijn rondom de trainingen herhalen we hier om het goed georganiseerd te laten verlopen:

  1. Kom MAXIMAAL 5 minuten voor aanvangstijd aan op het MHCN terrein en ga direct naar het veld waar je moet gaan trainen.
  2. Ouders komen niet op het terrein. De jongste kinderen zullen we vanaf het hek opvangen.
  3. De trainer heeft als extra taak om te zorgen dat de 1,5 meter regel wordt gehanteerd (bij JoJ en D-jeugd moet de trainer zelf op 1,5 meter blijven). Het is dus nog belangrijker goed naar de trainer te luisteren. Wij vragen ouders hier voorafgaand aan de training hun kinderen ook op te wijzen.
  4. Zorg dat je MAXIMAAL 5 minuten na afloop van de training van het MHCN terrein af bent.

 

Let op:

  • Kun je een keer niet trainen, meld je dan af zoals je dat normaal gesproken doet en binnen je team is afgesproken.
  • Is of voelt het voor jou niet verantwoord om in deze tijd te trainen, zorg dan dat in ieder geval de Coach of Teammanager van jouw team daarvan op de hoogte is. Voor de goede orde: je hoeft je niet te verantwoorden, staat altijd in je recht, maar het is wel handig dat we het weten.
  • Behalve voor de Benjamins is voor elk team 2 trainingsmomenten van een uur opgenomen.
  • Het schema staat nog niet in de agenda van de app. Die klus gaan we de komende dagen klaren
  • Hou dit bericht goed in de gaten. Als er een update is over het trainingsschema, zullen we dit bericht updaten (en dus niet een nieuw bericht plaatsen)!

 

Tot zover de zakelijkheid. Laten we vooral blij zijn dat we het veld weer op mogen. Veel plezier allemaal!

Bijlage: Post-lock-down trainingsschema v4.5.pdf

terug naar vorige scherm