Inloggen
Home
Handige links
Agenda
De agenda is leeg
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Teamindeligen Junioren ABCD 2020 2021
6-6-2020  | 

Beste jeugdleden, ouders, verzorgers,

 

Zoals afgelopen week aangekondigd zijn de teamindeling voor de Junioren (ABCD) gepubliceerd in het beveiligde gedeelte van Lisa (inloggen via www.mhcn.nl, dan kiezen voor Club > Documenten > Teamindelingen)

 

Hoewel we geen grote verschuivingen verwachten is de indeling dus voorlopig. Er kan tot aan de start van het seizoen op een aantal plekken nog iets veranderen. Te denken valt aan o.a.:

  • nieuwe leden en/of leden die van de wachtlijst nog geplaatst kunnen worden
  • het toekennen dan wel ontzeggen van bij de bond aangevraagde dispensaties

Direct betrokkenen bij zulke ontwikkelingen zullen natuurlijk persoonlijk worden geïnformeerd alsmede de trainers en coaches van de teams die erbij betrokken zijn.

 

Bij vragen of opmerkingen (aan de lijncoördinator) over de indeling zullen we ons best doen om deze te beantwoorden, maar we vragen daarbij wel het geduld dat dit niet per kerende post gebeurd en in algemene zin het begrip dat er geprobeerd is rekening te houden met individuele situaties en wensen, maar binnen de randvoorwaarden van een evenwichtige verdeling van spelers over teams en natuurlijk binnen de beperkte mogelijkheden die er waren door Covid19.

De volgende stap is natuurlijk het invullen van de trainers, coaches en begeleiders van de teams. We zijn hier al druk mee bezig, maar we roepen ook alle ouders om je bij de lijncoördinator te melden als je een rol in het team van je kind wilt vervullen.

Namens de Hockey Commissie van MHC Nieuwegein

 

De Hockey Technisch Manager Mark de Wit
De voorzitter van de Junioren Commissie Peter Slingerland.

 

Lijncoördinatoren zijn te bereiken via hun e-mail adressen:terug naar vorige scherm