Inloggen
Home
Handige links
Agenda
24-8 
Vakantie Hockey Week
26-12 
Snertmiddag
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
Trainingen overgang naar seizoen 2020-2021: UPDATE 16 JUNI
9-6-2020  | 

 

 

UPDATE 16 JUNI: MEER TRAINERS BEKEND EN TWEEDE TRAININGEN

 

De trainingen zijn begonnen! Gelukkig is er ook een steeds completere bezetting van trainers op de teams. Dat is bijgewerkt in een nieuwe versie van het trainingsschema.

 

Onder de trainers is geïnventariseerd wie ook in deze weken een tweede keer wil trainen met zijn of haar team. Ook die tweede trainingen zijn nu bijgewerkt in het schema dat je aan dit bericht aantreft.

 

Gisteren is LISA doorgezet naar het nieuwe seizoen. Dat betekent dat iedereen zijn ‘nieuwe’ team in de app ziet. Betekent ook dat we een trainingsschema volgens nieuwe samenstelling kunnen gaan opvoeren. Dat zullen we zo snel mogelijk doen, at betekent dat iedereen de trainingen ook in de agenda in de app zal zien verschijnen.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

UPDATE 12 JUNI: TRAININGSSCHEMA KENNISMAKINGSTRAININGEN 11-TALLEN

 

Aan dit bericht tref je nu het actuele schema aan volgens welke de 11-TALLEN vanaf AANSTAANDE MAANDAG (15 juni) gaan trainen in NIEUWE TEAMSAMENSTELLING.

DUS: zit je nu in de Meisjes C3 en volgend seizoen in de Meisjes B2, dan ga je trainen waar in het schema Meisjes B2 staat!

Voor de Jongste Jeugd (JoJ) geldt een uitzondering. De huidige Benjamins, F- en E6-Jeugd blijven trainen in huidige samenstelling met de huidige trainers.

De trainingen zijn bedoeld om kennis met elkaar te maken. Het doel is elkaar een paar keer te ontmoeten voor we vakantie gaan vieren. Daarom hebben we er voor gekozen dat we het aantal trainingen terug brengen naar 1 per week. We hebben zoveel mogelijk het schema gehanteerd dat we ook tijdens Corona gebruikten. De eerste blokken moesten daar noodgedwongen uit omdat de middelbare scholen weer open zijn. Wel hebben we de kwartiertjes tussen de trainingen op een veld  weggehaald (versoepelde maatregelen maken dat mogelijk), waardoor een training nu 5 kwartier duurt.

Veel plezier allemaal!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Oorspronkelijk bericht:

De voorlopige teamindelingen zijn bekend, aan de invulling van trainers, coaches en teammanagers voor het nieuwe seizoen wordt gewerkt. Ondertussen ontstaat natuurlijk de vraag hoe we (in deze tijd) van het huidige seizoen naar het nieuwe geraken. Daar willen we via dit bericht duidelijkheid over geven.

Zaterdag 13 juni trainen we voor het laatst in de teamsamenstelling van het seizoen 2019-2020.

Vanaf maandag (15 juni) trainen we met de 11-tallen in nieuwe teamsamenstelling zoals deze nu gepubliceerd zijn. De trainingen hebben vanaf dat moment vooral het karakter ‘kennis te maken’. We zullen het schema volgens welke we gaan trainen zo spoedig mogelijk via een aanvulling op dit bericht publiceren.

Met het beëindigen van de trainingen voor seizoen 2019-2020 eindigen ook de keeperstrainingen. Keepers kunnen natuurlijk lekker met hun eigen (nieuwe) team meetrainen. De laatste keeperstraining is dus op 10 juni.

De kinderen in de huidige E8-teams gaan naar de D. Ook zij gaan dus vanaf 15 juni in nieuwe teamsamenstelling trainen.

Voor de overige kinderen die de JoJ vormen (Benjamins, F-teams en E6-teams) veranderd er op dit moment niets. Zij blijven in deze samenstelling tot einde van het seizoen (10 juli).

Voor de kinderen die hun lidmaatschap hebben opgezegd (en dus niet zijn opgenomen de ‘nieuwe ’ teamindeling) maar die wel de behoefte hebben om lekker te trainen tot de zomervakantie, zoeken we op individuele basis een oplossing om deze laatste 4 weken mee te trainen met een team dat zo goed mogelijk bij ze past.

Het trainen in de nieuwe samenstelling doen we tot en met vrijdag 10 juli. Tegen die tijd informeren we jullie over het moment waarop de trainingen in het nieuwe seizoen weer zullen beginnen.

Met sportieve groet,

De Hockeycommissie


 Bijlage: Kennismakingstrainingen v1.5.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Gouden sponsors
Zilveren sponsors

Kledingsponsors
Statistieken
zaterdag 11 juli 2020
Aantal leden (info) 716
Nu online 74
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 72,6%
Hockeyweekly
Hockey.nl RSS