Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-5 
Bestuursvergadering
31-5 
ALV
22-6 
Bestuursvergadering
19-7 
Hockeykampen
23-8 
Vakantie Hockey Week
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Meivakantie: Geen training!
17-4-2021  | 
Vanwege het ondertussen al best lange seizoen, onder andere door de vroege start van de veldtrainingen en de schoolvakantie, geldt tijdens de meivakantie het volgende:

* Er zijn geen trainingen (reguliere, combinatie en keeperstrainingen) van 26-april t/m 5 mei voor de Jongste Jeugd (JoJ) en A/B/C/D-jeugd.
* Uitzondering zijn de JoJ trainingen op woensdag 28 april. Die dag is er een inlooptraining, dan train je in groepjes die los staan van je vaste team, o.b.v. de opkomst.
* Trainingen in de A/B/C/D mogen wel doorgaan in deze periode, maar dan geldt dat dit op eigen initiatief is door de trainers en/of ouders. Er geldt geen trainersvergoeding voor deze periode en er wordt geen trainingsstof aangeboden vanuit HTM. In principe geldt: de trainer is vrij, tenzij hij/zij zelf graag de training door wil laten gaan.
* In principe kunnen in de weekenden van 24 april, 1 mei onderlinge of gemixte wedstrijden worden gespeeld onder dezelfde voorwaarde. De trainer/coach is vrij tenzij hij/zij zelf graag de wedstrijd begeleidt. Voor de wedstrijden moet wel gewoon eerst een veld gereserveerd worden.
* Voor senioren geldt hetzelfde, in principe is het vakantie/is er geen training. Echter, is er voldoende animo en wil/kan je trainer, dan kan je door trainen.

De hockeycommissie en het bestuur wensen iedereen een mooie meivakantie en hopen iedereen weer fris en opgeladen terug te zien vanaf 6 mei!

terug naar vorige scherm