Coronaregels & horeca dit seizoen.

2-9 Nieuws

Net als bij de wedstrijden (zie 'Coronaregels & wedstrijden dit seizoen'), moet MHCN ook aan verplichte regels voldoen voor wat betreft de horeca en het clubhuis. Helaas weer een aantal regels over wat er allemaal niet mag! Maar hierdoor is er toch veel mogelijk en houden wij zo goed mogelijk rekening met ieders veiligheid en gezondheid.

* Omdat de capaciteit van het clubhuis beperkt is door de maatregelen, hebben wij op zaterdagochtend een buitentent als extra uitgiftepunt voor koffie, thee, fris, kaasstengels, snoep. Geen frituur, tosti’s, ijs, appeltaart en alcohol, die haal je in het clubhuis. Je kunt uitsluitend met pin betalen. De tent is niet bedoeld om te gaan zitten/blijven hangen, dan kan de afstand niet gegarandeerd worden.

* In het clubhuis staan looplijnen en zijn een in- en uitgang aangegeven. Door hier rekening mee te houden, waarborgen wij 1.5 meter afstand.

* Je treft op diverse plekken (bar, in- en uitgang) hygiënemiddelen om je handen te reinigen. Maak hier goed gebruik van! 

* Graag één persoon die voor meerdere mensen (team, vriendengroep of gezin) consumpties haalt. Zo zorgen wij dat de drukte meevalt en afstand gehouden kan worden.

* In het clubhuis is een beperkt aantal zitplaatsen. Meubels verplaatsen is niet toegestaan. Staand drinken of eten ook niet. Onder het grote TV-scherm staat de limonade tafel. 

* De brandtrap is eenrichtingsverkeer naar beneden. Op het buitenterras boven, mogen per picknicktafel vier personen. Ook daar zijn geen staanplaatsen. 

* Bij heel slecht weer kan één elftal, met maximaal twee begeleiders, na overleg met, en op aanwijzing van de barcaptain, limonade drinken in het clubhuis.

* Looproutes altijd vrij houden, ook naar het toilet. Als je uit de wc komt en meteen naar buiten wilt, kan je ook de achter-/nooduitgang nemen.

* Op zondag meldt de aanvoerder/coach zich bij de bar, om te horen waar het team en de tegenstander kunnen verblijven na de wedstrijd, maar ook waar ze zich kunnen verzamelen voor de wedstrijd. Ook de tegenstander moet zich melden, om te controleren of registratie heeft plaatsgevonden. 

* We gebruiken geen spatschermen bij de bars, omdat de bar al breed genoeg is van zichzelf. Indien barmedewerkers het willen, kunnen ze handschoenen aan, een mondkapje is uiteraard ok, maar je eigen keuze. 

* Bij slecht weer of regen heeft MHCN te weinig ruimte om iedereen te laten schuilen. Wees daarom voorbereid en neem bij een slechte weersverwachting een paraplu mee en kleed je warm aan!

Wij doen een beroep op jullie begrip en medewerking om MHCN veilig en gezond te houden. Heel erg bedankt!