Registratie en gezondheidscheck bij MHCN

4-9 Nieuws Met ingang van zaterdag 5 september moet iedereen vanaf 13 jaar, die het sportpark van MHCN bezoekt, zich registreren. Registratie heeft tot doel eventueel bron- en contactonderzoek i.v.m. COVID-19 mogelijk te maken. Het gaat dus om jouw gezondheid en die van al onze leden, hun vrienden en familie! 

Registratie in het kort:

* Registreren doe je door de QR-code te scannen met je smartphone. De QR-code vind je hier online, maar ook op posters bij de ingang van MHCN.
* De QR-code linkt naar een formulier waar je je gegevens invult en akkoord gaat met de gezondheidsverklaring. 
* Dit formulier moet iedereen vanaf 13 jaar ELKE dag dat hij/zij het MHCN terrein wil bezoeken OPNIEUW invullen en bevestigen. Je ontvangt een bevestigingsmail die je op verzoek moet kunnen laten zien.
* De registratieplicht geldt alleen op wedstrijddagen (in de regel dus alleen het weekend).
* Speel je een wedstrijd, dan sta je op het wedstrijdformulier en hoef je je die dag NIET te registreren. Via LISA beschikken wij dan al over jouw gegevens. Dit geldt ook voor de op het wedstrijdformulier genoemde coaches en scheidsrechters.
* Niet geregistreerd? Dan heb je helaas geen toegang tot ons sportpark. Steekproefgewijs en bij de ingang van het terrein checken wij regelmatig of je je bevestigingsmail hebt.

De registratie is een vereiste voor ons als vereniging vanwege COVID-19 op dagen dat wij meer dan 250 bezoekers tegelijk kunnen verwelkomen. Registratie heeft tot doel bron- en contactonderzoek door de GGD mogelijk te maken. Je gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en automatisch na 14 dagen gewist. Bedankt voor je medewerking!