Help mee: Punten op de i tegen Corona.

11-9 Nieuws

Mooi dat de competitie weer loopt en dat jullie rekening houden met de flinke dosis covid-maatregels! Op zaterdag liep het registreren super! Het extra horeca verkooppunt (de tent) zorgde voor minder drukte in het clubhuis. Looproutes werkten goed. Toch kunnen een paar regels duidelijker en vragen wij jouw extra aandacht voor, en hulp bij, het volgende:


* Registratie op zaterdag via de QR-code liep goed. Maar, op zondag hebben senioren zich nauwelijks geregistreerd(!) Extra verzoek aan onze senioren en bezoekers op zondag: registreer je!

* Er is onduidelijkheid of je je moet registreren als je op het wedstrijdformulier staat. In het kort: Als je THUIS speelt, en je staat op dit formulier, dan hoef je NIET te registreren. Speel je UIT en kom je daarna terug op de club, dan moet je WEL registreren.

* Douchen mag wel, zolang je in de douches en kleedkamers 1,5 meter afstand houdt.

* Koop je wat in de tent buiten, dan mag je dat helaas niet in de tent consumeren. Dit om de doorstroming/afstand te garanderen.

* Bezoekers van het clubhuis MOETEN geregistreerd zijn en de gezondheidsverklaring daarmee accorderen. Ook gaat er getemperatuurd worden in het clubhuis.

* Er komen extra QR-code posters om het registreren duidelijker en sneller te maken.


Je denkt misschien (weer): 'Wat een gedoe!'. En met al die regels en veranderingen, kan het Bestuur zich dat voorstellen. Realiteit is wel, dat alleen op basis van alle maatregelen en aanpassingen de gemeente akkoord geeft dat ons complex en clubhuis open mogen. Ons hier niet aanhouden kan (forse) boetes en uiteindelijk zelfs sluiting tot gevolg hebben. Nog even los van het feit dat wij dit doen met het allerbelangrijkste doel: jou en iedereen op de club veilig en gezond houden. (Alweer) bedankt voor je medewerking. Heb je aanvullende suggesties hoe zaken duidelijker/beter kunnen? Mail gerust naar [email protected]