Let op: Strenger coronabeleid.

22-9 Nieuws

Het ontgaat vast niemand, landelijk lopen het aantal corona-besmettingen helaas weer razendsnel op en ook onze club blijft niet gespaard. Inmiddels zijn ook al enkele leden van MHCN positief getest op het virus. Om ervoor te zorgen dat onze club een veilige plek blijft om te sporten voelt het bestuur zich verantwoordelijk/genoodzaakt de coronaregels verder aan te scherpen. Lees de regels goed door en help elkaar met de naleving, want alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en met plezier kunnen blijven hockeyen.

 

Wat verandert er met ingang van woensdag 23 september:


* Elk MHCN-team mag per speler maximaal 1 supporter meenemen naar een thuiswedstrijd. Liever minder(!) Bezoekende teams krijgen het verzoek maximaal 6 rijders/begeleiders/supporters mee te nemen.

* Na wedstrijden mogen teams en supporters maximaal 45 minuten op de club blijven.

* Stelregel naar uitwedstrijden is (uit respect naar de club waar wij te gast zijn); maximaal 6 rijders/begeleiders/supporters mee. Check ajb altijd de website van de club die je bezoekt. De regeling varieert per club. Verzamelen voor een uitwedstrijd doe je buiten het MHCN-terrein (op de parkeerplaats).

* Op zondag wordt de bardienst uitgebreid van 2 naar 3 personen. 1 persoon daarvan heeft corona-dienst (o.a. toezicht houden op de registratie bij binnenkomst).

* Er wordt geen eten (behalve voorverpakt) meer verkocht in het clubhuis.

* Het clubhuis gaat doordeweeks op slot (maandag tot en met vrijdagavond). Uitzonderingen worden niet gemaakt. Er mag ook geen overleg meer plaatsvinden in het clubhuis.

* Doordeweeks is er, behalve de teams die trainen, hun trainers en technische coördinatoren, niemand meer op het complex van MHCN. Moet je toch op het complex zijn, dan is dit alleen toegestaan na overleg met, en met toestemming van, een bestuurslid. Uitzondering hierop zijn de teams TOT de D-leeftijd (Onze Jongste Jeugd). Hier mag 1 ouder/verzorger zijn/haar kind brengen en tot maximaal 5 minuten na aanvang van de training blijven en 5 minuten voor het eind van de training weer aanwezig zijn om het kind op te halen.

* Na trainingen ga je zo snel mogelijk naar huis.

* Let op: één van de grootste besmettingsbronnen, ook bij kinderen, is drinken uit elkaars bidon of glas. Let er goed op dat jij of jouw kind een eigen bidon heeft en alleen daaruit drinkt.


Daarnaast blijven de al eerder gecommuniceerde regels van kracht, de belangrijkste twee:

* 1,5 meter afstand houden, geen handen schudden, handen wassen, vermijd drukte en heb je klachten, blijf thuis en laat je testen.

* Je registreert je op wedstrijddagen via de QR code bij het hek. Niet geregistreerd is geen toegang tot MHCN.

 

Hoofddoel is: lekker blijven sporten. En door ons goed aan bovenstaande te houden, hoopt het bestuur verdergaande maatregelen te voorkomen. Laten wij dat alsjeblieft samen voorkomen. Spreek elkaar ook alsjeblieft aan op het respecteren van de regels. Dit is niet alleen een taak voor het bestuur, vrijwilligers of trainers, hier draagt iedereen aan bij! Immers: De club zijn wij met z'n allen! Dank voor jullie begrip en de opvolging van deze regels.