Informatie voor de Algemene leden vergadering (ALV) van 30 november a.s.

10-11 Nieuws

Onze ALV vindt plaats op maandag 30 november van 19:30 - 22:00 uur. Al onze leden zijn van harte uitgenodigd om deze ALV bij te wonen! In de ALV doet het Bestuur verslag over het afgelopen jaar. Zo staan wij stil bij de stand van zaken ten aanzien van de verhuizing, het financiƫle jaarverslag en krijg je updates vanuit de diverse commissies. Ben jij erbij?


Niet alleen word je bijgepraat, er is ook gelegenheid tot vragen en voor een aantal onderwerpen hebben wij jouw stem nodig (stemmen geldt overigens voor leden vanaf 18 jaar). Niet verrassend, maar vanwege corona, zal de ALV van dit jaar een online vergadering zijn. 


Voorbereiden op de ALV? Alle belangrijke stukken tref je aan achter de inlog op www.mhcn.nl. Hier kun je alvast de gespreksonderwerpen en financiĆ«n inzien. Ook tref je daar een handige handleiding hoe je op 30 november online deelneemt. 


Neem je deel? Stuur dan ajb een mailtje met je naam naar [email protected] Zo weten wij alvast wie er komt. Na ontvangst sturen wij je de online meeting code, waarmee je deel kan nemen.