Zaaltrainingen gestopt, veldtrainingen jeugd gaan wel door!

14-12 Nieuws
Na de afgekondigde extra Corona-maatregelen vanavond, een aantal updates over wat dit betekent voor de zaal- en veldtrainingen van de jongste jeugd en juniorenteams.

Voor wat betreft de zaaltrainingen:
* Zaaltrainingen gaan per direct en tot en met 19 januari helaas NIET door.
* Voor wat betreft de zaalcontributie; de zaalcommissie gaat overleggen met beheerders en de gemeente. Exacte details hebben wij uiteraard nog niet, maar wij gaan er vanuit dat er pro-rata verrekend gaat worden. Hierover later meer.
* Bovenstaande punt is ook afhankelijk van of er na 19 januari weer in de zaal getraind mag worden. De intentie van MHCN is, indien toegestaan, de zaaltraining dan te hervatten.

Voor wat betreft de veldtrainingen:
* Alle juniorenteams tot 18 jaar (D t/m. A) mogen 1x per week buiten trainen (datum en tijd tref je in de Lisa-app), mits het veld bespeelbaar is (dus niet als het vriest/de toplaag bevroren is of de velden bedekt zijn met sneeuw) en de gevoelstemperatuur OK is (dit ter beoordeling door de trainer(-s) en/of manager).
* Trainen buiten mag, maar is uiteraard geen verplichting, het is aan trainer(-s) en de manager om dit in onderling overleg te bepalen.
* Tijdens de kerstvakantie (week van 21 december tot en met de week van 28 december) is MHCN twee weken VOLLEDIG gesloten. Er wordt dan niet getraind.
* Hek of deur naar lichtinstallatie dicht? Een sleutel leen je bij de fam. van Doorn (De Bruijnstraat 7 (Huis te Geer), 06-46 065 541) of bij de fam. de Deugd (Bongerdhoeve 2 (Blokhoeve) 06-20 011 020). Bel voordat je de sleutels haalt om niet voor een dichte deur te staan! En uiteraard, lever ze na de training weer in of spreek dit helder af met wie na jou traint. Op het moment dat je de sleutels in je bezit hebt, ben jij ervoor verantwoordelijk (!)
* Senioren trainen tot 19 januari niet. Na vanavond zijn de mogelijkheden dusdanig verder beperkt, dat training geen zin heeft.
* Trainingsvergoeding: Hier blijft gelden dat er tijdens de zaalperiode per trainer, per week slechts 1 uur gedeclareerd kan worden.

Voor de periode na de kerstvakantie, dus met ingang van 4 januari, wordt nog bepaald of en volgens welk schema de junioren en jongste jeugd op het veld kunnen trainen. Hou onze site en de app rond die datum in de gaten!