Veldtrainingen jeugd vanaf 4 januari volledig hervat.

3-1 Nieuws

Allereerst, een mooi en sportief 2021!  Omdat de zaaltrainingen tot nieuwe berichtgeving van de overheid niet mogen, is besloten om onze jeugd, vanaf 4 januari weer volledig op het veld te laten trainen. Daarvoor gelden een paar aandachtspunten en spelregels. Lees onderstaande aandachtig door.

 

* Vanaf 4 januari geldt het trainingsschema van vóór 30 november (voordat jullie de zaal in gingen). Inclusief alle combitrainingen en de keeperstraining. Het schema is zichtbaar in Lisa vanaf 3 januari.

* Uiteraard geldt dat trainen kan zolang de overheid dit toelaat. Op 12 januari volgt een nieuwe persconferentie. Die kan tot gevolg hebben dat wij dit weer aanpassen.

* Trainers kunnen vanaf 4 januari weer al hun trainingsuren declareren. Wij vragen de teammanagers om eventuele uitgevallen trainingen bij te houden (met datum). Deze kunnen rond de voorjaarsvakantie worden opgevraagd. De club mist vanwege corona veel inkomsten, en deze extra trainingen zijn niet geplande kosten. Door het bijhouden houden wij grip op onze financiën en maken wij deze extra trainingen mogelijk!

* Een eventuele tweede training is mogelijk op basis van bereidheid en beschikbaarheid van de trainer(-s). Kunnen zij (deels) niet, dan kan er helaas niet getraind worden.

* Trainingen moeten veilig en plezierig blijven. Daarom wordt er bij 1) sneeuw, 2) vorst (aan de grond) of 3) een fors lage (gevoels-)temperatuur NIET getraind. Waar mogelijk plaatst de club een afgelastingsbericht op Lisa en in de MHCN Facebook-groep. Tref je geen bericht en is er twijfel, dan beslist de trainer, eventueel in overleg met de teammanager.

* Ga je trainen: Zorg voor de juiste kleding. Dat is niet alleen fijn, maar voorkomt blessures. Thermokleding is onder de tien graden al erg fijn. Om blessures door snel afkoelen van spieren te voorkomen, is het verstandig om vóór en na de training direct een trainingsbroek en -jas/vest aan te doen.

* Uiteraard geldt: trainen is op vrijwillige basis. Twijfel je of vind je het als ouder niet verantwoord, dan is het besluit uiteraard aan jou of je dochter of zoon traint.

 

Namens de hockeycommissie: Op naar veel mooie trainingen!