Dringend verzoek: Coronamaatregelen, leef ze na!

24-1 Nieuws

Er mag al zoveel niet, daarom is MHCN zo blij dat haar jeugd gewoon wél lekker kan trainen. Maar: Trainen betekent wel dat wij ons aan de coronaregels houden. Het bestuur heeft de afgelopen week helaas enkele bezorgde ouders en jeugdleden gesproken over enkele teams, trainers en spelers die zich NIET aan (alle) regels houden. Vandaar als ‘opfrisser’ de regels* waar de zorgen over gaan en aan iedere trainer en speler het dringende verzoek ze op te volgen:


* Je arriveert maximaal vijf minuten vóór de training en vertrekt direct na je training. Je blijft niet hangen op het veld, bij het clubhuis of de fietsenstalling.

* Elk team wacht tot het team dat voor hen traint in zijn geheel het veld heeft verlaten voordat zij het veld betreden. Het team voor je rond uiteraard de training op tijd af en zorgt dat ze snel weg zijn. En kost je dit een paar minuten van je training, so be it! Afstand houden gaat altijd voor.

* Alleen op het veld én tijdens de oefeningen van je training geldt dat 1,5 meter afstand niet hoeft. Bij omkleden voor of na de training, drinkpauzes en bij het veld op- en aflopen geldt 1,5 meter afstand wel!

* De velden worden alleen betreden via de hekken naast de dug-out (behalve veld 3 waar je langs het speelveld loopt). Door deze hekken te gebruiken verstoor je trainingen niet en hou je afstand.

* Sta je te wachten om het veld op te gaan? Geef het team dat het veld verlaat dan de ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen houden.

 

Veiligheid en gezondheid gaan voor alles. En: Samen kunnen wij dit! Neem je verantwoordelijkheid en spreek elkaar aan. Zowel spelers als trainers. Hierdoor zorgen wij samen dat onze junioren lekker sporten.

 

Het bestuur checkt over een week in bij de ouders die hun zorgen uitspraken. Zijn de zorgen dan nog niet weg, dan kunnen extra maatregelen volgen. Dank voor jullie medewerking!

 

*Uiteraard gelden alle andere coronaregels ook nog steeds, deze lees je na op nocnsf.nl/coronavirus-en-sport