MHCNLeague: Zaterdag a.s. speeldag 2!

17-2 Nieuws

Na een weekend vol sneeuw en schaatsen, gaat zaterdag 20 februari de MHCNLeague weer van start voor speeldag 2. Waarschijnlijk in een heerlijk lentezonnetje! Om je geheugen op te frissen, het volgende:

 

Je team

* Log in op mhcn.nl, kijk bij Club/Documenten/MHCNLeague. Daar vind je je teamindeling. Let op een aantal teams is veranderd door afwezige vakantiegangers en het instromen van JA1. Er is geprobeerd zoveel mogelijk intact te laten, maar waar dat niet gelukt is, rekenen wij op je begrip. ZORG dat je weet in welk team (naam) je zit voordat je zaterdag komt!

* Bij elk team staat een kleur shirt. Kom in die kleur (of een kleur zo dicht mogelijk in de buurt) zaterdag!

* Elk team heeft een Team Captain. Deze captain zorgt dat het team op de juiste tijden op het juiste veld is, geeft uitslagen door en zorgt voor de opstelling, als dat als team niet lukt. Dat kan zij/hij natuurlijk niet alleen. Help mee, zodat je zoveel mogelijk kunt hockeyen. Team Captains, alvast bedankt voor de (extra) moeite.

* Je team heeft de naam van een Champions League-team. Deze naam tref je in de toernooi app en hiermee vind je je begintijden, scores, enzovoort. Nogmaals: Zorg dat je zaterdag deze naam weet!

 

Tijden:

* De MHCNLeague begint op zaterdag om 13:15 uur. Je bent vanaf 13:05 welkom. Ben je niet op tijd, dan beginnen wij helaas zonder jou. Rond 16:30 is iedereen klaar.

* Team captains - fijn als jullie wat eerder willen komen, graag om 13:00 uur aanwezig!

 

Hoe speel je?

* Je speelt 6 tegen 6 of soms 7 tegen 7. Heeft je tegenstander een speler meer of minder, dan zorg je door iemand wissel te zetten dat het aantal weer hetzelfde is!

* Een aantal teams hebben een keeper. Die hebben dan een veldspeler minder.

* Komt iemand niet opdagen, dan heeft de tegenstander automatisch een (extra) wissel. Zo zorgen wij ervoor dat de teams evenveel spelers hebben

* Je speelt op een kwart veld, 15 minuten speeltijd, 5 minuten wissel naar je volgende wedstrijd.

* Er zijn geen strafcorners, wel lange corners. Verder gelden de gewone hockeyregels. Voor de cirkel wordt een lijn uitgezet. Hoog spelen mag niet.

* Je hebt één scheidsrechter.

 

Standen en uitslagen:

* Alle scores en standen worden bijgehouden en zijn te volgen op Tournify 

* Na de wedstrijd appt de Team Captain de stand door aan de wedstrijdleiding (naam team, naam tegenstander en score) via Whatsapp.

* Is er twijfel over de uitslag, dan beslist de scheidsrechter/wedstrijdleiding.

 

MHCNLeague & corona:

* Vanwege de geldende coronamaatregelen mogen helaas geen toeschouwers op het MCHN-complex. Behalve voor de aangewezen vrijwilligers, spelers en scheidsrechters is het park gesloten. Alleen zo houden wij de MHCNLeague veilig en kunnen wij ‘m organiseren!

* Er zijn CoCo’s aanwezig op het park, aanwijzingen van de CoCo’s moeten altijd opgevolgd worden.

* Je bent welkom 10 minuten voor het begin van de MHCNLeague en na je laatste wedstrijd vragen wij je direct te vertrekken.

 

Eten en drinken:

* Drinken neem je zelf mee. Uiteraard kun je bidons bijvullen op het park.

* Er wordt voor wat lekkers gezorgd (verpakt), maar neem gerust zelf ook wat te eten mee.

 

Vragen?

Mail naar [email protected]

 

Op naar een mooie tweede MHCNLeague-dag! Tot zaterdag.