Nieuw trainingsschema + senioren tot 27 jaar gaan weer trainen!

26-2 Nieuws Mooi nieuws voor onze senioren tot en met 26 jaar: Er mag weer in teamverband getraind worden! Om de 9 seniorenteams die helemaal of vooral bestaan uit spelers/-sters tot en met 26 jaar oud (dit zijn alle seniorenteams behalve HA, DA, HvL) trainingstijd te bieden, en tegelijkertijd rekening te houden met de avondklok, worden de zaterdag en zondag vanaf 6 maart gebruikt voor trainingen. Ook verschuiven een aantal trainingen van juniorenteams van doordeweeks naar de zaterdag. 

* Zie de bijlage voor het nieuwe trainingsschema. De juniorenteams waar een streep doorheen staat, verhuizen voor die training naar de zaterdag. Let op: de MA2 en MA3 wisselen om de week; de ene week traint het ene team op zaterdag, het andere op woensdag en die week daarop omgekeerd.
* De tijden voor de zaterdag van de betreffende juniorentrainingen worden uiterlijk begin volgende week bekend gemaakt. Er vindt nu afstemming met de teams en trainers plaats om een zo passend mogelijk schema te maken.
* Dit aangepaste schema gaat vanaf 3 maart in, de weekendtrainingen vanaf 6 maart.
* Zodra de avondklok niet meer geldt, worden ALLE trainingen weer op doordeweekse avonden gepland. 
* Voor de duidelijkheid: Spelers van 27 jaar of ouder kunnen helaas nog niet trainen. Permanente controle op het meetrainen van senioren ouder dan 26 is voor de club niet mogelijk. Waar mogelijk wordt steekproefgewijs gecontroleerd, maar hier geldt je eigen verantwoordelijkheid. Dit betekent dan ook, mocht bij controle door de gemeente/politie blijken dat er leden boven de 26 jaar trainen, dan is de bijbehorende boete voor die betreffende speler(-s).

Het was een behoorlijke puzzel, maar op deze manier kunnen weer veel senioren trainen en houden wij rekening met de avondklok. Namens de Hockeycommissie en het bestuur een grote dankjewel voor alle betrokken senioren, junioren en trainers voor hun begrip en flexibiliteit. Door allemaal mee te werken kunnen veel senioren het veld weer op! 
 
Bijlage