Herhaald verzoek: Kom naar de ingelaste ALV op 18 maart!

7-3 Nieuws

Graag begroet het bestuur zoveel mogelijk leden op de ingelaste ALV op 18 maart om 19:30 uur. Met name voor senioren een interessante ALV! Meld je aan via [email protected] en ontvang een inlog voor de Teams-meeting. De agenda tref je achter de inlog op deze website.


Achtergrond voor de extra ALV:


Al gedurende het hele seizoen doet het bestuur haar best om iedereen zoveel mogelijk aan het hockeyen te houden. En voor wie dat, door overheidsmaatregelen, niet lukt, het gemis op een andere manier op te vangen, mede dankzij de enorme inzet van veel vrijwilligers.

 

Zo kijken we terug op mooie events zoals het Sinterklaasfeest, de Pubquiz en de MHCN-League. Maar ook door snel te schakelen in het omgooien van zaal- naar veldtrainingen of recent het snel inplannen van het trainingsschema voor onze senioren tot 27 jaar. Het bestuur benut alle mogelijkheden om haar leden zoveel mogelijk te bieden!

   
Toch meent het bestuur meer te willen doen naar onze senioren. Het bestuur is dan ook voornemens om twee zaken voor te leggen voor stemming tijdens een ingelaste ALV:

 

  1. Het laten vervallen van de eerste contributietermijn voor het volgende seizoen (2021/22) voor senioren die in seizoen 20/21 reeds senior zijn (alle MHCN leden die dit seizoen in een seniorenteam spelen). Dit betekent een reductie van hun contributie van 50%. Dit omdat deze groep het zwaarst is getroffen door de coronamaatregelen. Het voorstel is op vrijwillige basis. Wil je de club extra steunen en je contributie volledig betalen, dan wordt dat zeer gewaardeerd.
  2. Het eenmalig opschuiven van de opzegdatum voor al onze leden naar 30 juni in plaats van 1 mei a.s. Zo willen we iedereen zoveel mogelijk hockeyminuten bieden voordat hierover besloten hoeft te worden. Ook is er dan voldoende lucht om te komen tot goede teamindelingen voor komend seizoen.

 

Beide punten zijn reeds uitvoerig besproken en getoetst binnen het bestuur en door de Hockeycommissie op (financiĆ«le) haalbaarheid. Aangezien het bestuur dit in transparantie en conform de verenigingsstatuten wil aanpakken, is een speciale (online) ALV uitgeroepen voor 18 maart om over bovenstaande twee punten te stemmen. De conceptagenda tref je achter de inlog op mhcn.nl. Meld je aan voor de ALV door een mailtje te sturen naar [email protected]. Je ontvangt dan twee dagen voor de ALV een Teams inloglink. 


Tot de 18e, hartelijke groet,


Het bestuur.