Heel MHCN Klust: Hulptroepen gezocht!

17-3 Nieuws Kleine reparaties aan het clubhuis, aan de boarding en planken rond de velden, onkruid wieden, opruimen, likkie verf op sommige plekken, clean up op andere plekken, kortom: MHCN wil aan de voorjaarsopknap! En daarbij ben JIJ buitengewoon hard nodig.

Wat zoeken wij:
* Alle hulp is welkom, ben je handig met elektra, timmeren, mooi! maar weet je gewoon van aanpakken en vind je onkruid wieden prima, minstens zo mooi. Iedereen is hartstikke welkom
* Als je je opgeeft kom je in de MHCN klus appgroep. Die maakt voor een aantal zaterdagen afspraken met jou van zo'n 2-3 uur (minder mag) en pakt dan klussen aan. Uiteraard met een bakkie en gezelligheid! Kun je niet, pak je een volgende zaterdag.
* Je beloning: een geweldig sportpark voor iedereen en een gezellig paar uurtjes klussen met andere betrokkenen van MHCN en natuurlijk, prima koffie (en het klusteam kennende, vaak iets heerlijks daarbij ;)

MHCN telt al snel een kleine 2000 paar handjes. Ouders van jeugdleden, senioren, handige junioren... Dus als daar al 1% van aan het klussen slaat, dan ziet de club er over een paar weken briljant uit. En sport jouw dochter of zoon, of jij zelf, net even fijner!

Opgeven: Stuur je naam en 06-nummer naar [email protected] je wordt dan toegevoegd aan de appgroep en reageert zelf op klussen die voorbij komen op zaterdagen dat je kunt. Alvast een hele grote dankjewel.

#declubzijnwijmetznallen
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?