Corona-maatregelen: Blijf ajb opletten!

10-4 Nieuws Natuurlijk is iedereen die coronaregels meer dan zat. En natuurlijk wil je weer niets liever dan lekker langs de lijn staan en bijpraten met bekenden bij MHCN. Helaas, dat kan echt nog niet. De meesten van jullie houden zich geweldig aan de regels en afspraken, maar het bestuur ziet ook dat een aantal ouders, vrijwilligers en spelers 'wat makkelijker wordt' (op live streams staan soms enkele toeschouwers langs de lijn en bij het clubhuis verzamelen steeds meer ouders voor en na de wedstrijd). Dit kan niet(!) De regels voor de helderheid nog eens op een rijtje: 

* Heb je geen training, wedstrijd of ben je geen begeleider/trainer van een team (onder begeleiding valt ALLEEN de trainer/coach, de team manager en de scheidsrechters), dan mag je NIET op het MHCN-terrein aanwezig zijn. Ook niet even meelopen naar het veld. Spelers zet je buiten het hek af en je vertrekt zo snel mogelijk.

* Uitzondering zijn ouders van onze Jongste Jeugd. Zij mogen max. 5 minuten voor en na een training/wedstrijd op het MHCN-terrein zijn om hun kid(-s) te brengen en halen. Liever korter!

* Ieder ander die meent op het MHCN-terrein te moeten zijn heeft vooraf toestemming nodig van een bestuurslid. Heb je die niet, dan ben je NIET op het terrein. 
 
De regels zijn er nog steeds, zijn er niet voor niets en je kan de club fors schade berokkenen. De boetes lopen in de duizenden euro's en dat kan de club niet dragen. Bovendien. De regels zijn er voor je elkaars veiligheid en gezondheid. Hopelijk nog maar een paar maanden volhouden! Wij zouden niets liever doen dan jullie allemaal weer bij MHCN begroeten. 

Iedereen die zich tot nu toe aan de regels houdt: Een hele grote dankjewel. Alle anderen: Heel graag je begrip en medewerking. Samen kunnen wij dit! Dank jullie wel!

Sportieve groet, 

Het bestuur.