Terras gaat open: Yes!

16-5 Nieuws

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij ons terras weer gaan openen. Hoe mooi is dat! Woensdag 19 mei zijn onze terrassen open, mits de overheid de voorgenomen versoepelingen niet uitstelt.

Er zijn voor de terrasopening spelregels vanuit de horecawetgeving t.a.v. corona van toepassing, deze tref je in de bijlage. Lees ze ajb zorgvuldig door. De belangrijkste regels hieruit:

* Als je op het terras wilt zitten laat je je eerst registeren in het clubhuis.

* Consumptie is verplicht.

* Je moet zitten, alle zitplaatsen zijn duidelijk gemerkt. Er is dus een maximaal aantal personen per tafel. Zijn alle zitplaatsen bezet, dan moet je wachten tot er ruimte komt. Vol = vol.

* Wij zijn open op: woensdag van 15:30u tot 19:00u, donderdag van 19:00u tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag tijdens ALLE wedstrijden en activiteiten.

* Buiten de zitplaatsen op het terras is het nog steeds niet toegestaan om op het terrein te komen. Mits je natuurlijk training hebt, geeft of een wedstrijd hebt of begeleidt als trainer/coach of teammanager. Langs het veld staan mag dus ook nog steeds NIET.

Om te zorgen dat iedereen zich veilig voelt en om het terras open te houden vragen wij iedereen deze regels 100% op te volgen. Tot slot: een grote dankjewel voor de barcommissie en het klusteam, die in recordtempo gezorgd hebben dat het terras weer open kan. Tot snel, en alvast: Proost!


 
Bijlage