Let op: Nieuw trainingsschema voor de week 31 mei - 4 juni.

23-5 Nieuws

In de week van 31 mei t/m 4 juni wordt eenmalig volgens een ander schema getraind. Je vind dit schema in de bijlage. Doel hiervan is dat iedereen de kans krijgt om te trainen met de groep waarmee je komend seizoen in de lijn speelt en traint. Om kennis te maken en om de trainers de kans te geven om te kijken waar je in de groep past. Bovendien biedt dit de E8-tallen de kans om met oudere spelers samen te spelen.


De trainingen staan onder leiding van onze Hockey Technisch Managers, die leuke oefeningen en spelvormen hebben uitgewerkt en die samen met de huidige trainers van een lijn de trainingen begeleiden.


Het volgende is van toepassing in de week van 31 mei tot 4 juni:

* Spelers uit de junioren A t/m D trainen volgens het schema in de bijlage, in de leeftijdscategorie waarin je komend seizoen gaat spelen. Dus ben je bv. 2e jaars B-speler, dan train je met A-groep. Dit kan dus betekenen dat je op een andere dag en/of tijd traint dan je gewend bent.

* Spelers uit de E8-tallen sluiten aan bij de MD/JD voor komend seizoen. Dus niet op woensdag maar dinsdag en vrijdag op een ander tijdstip.

* De JOJ F en E6 trainen volgens hun normale schema. 

* De A-teamleden die doorstromen naar de senioren, worden apart geïnformeerd met welk team zij meetrainen, behalve de MA3, die waarschijnlijk grotendeels doorstroomt naar wat DJ2 wordt, zij trainen op maandag als ‘DJ2’.

* De senioren trainen in principe op hun normale tijd, al zullen daar wel die week spelers mee kunnen trainen die doorkomen uit de MA en JA.

* Met Heren 1 en Dames 1 trainen al enkele A spelers mee. Aan die afspraken veranderd niets.


Na deze week traint iedereen weer volgens het bestaande schema. Heb je vragen: mail naar [email protected] (geef wel duidelijk je naam en huidige team door als je een vraag stelt).

 
Bijlage